I ja się witam. Jestem początkująca (przygodę z lustrzanką zaczęłam ok rok temu). Wcześnie miałam hybrydę fuji. Mam nadzieję, że dzięki forum, Waszym radom, jeszcze wiele się nauczę.
Szukaj
I ja się witam. Jestem początkująca (przygodę z lustrzanką zaczęłam ok rok temu). Wcześnie miałam hybrydę fuji. Mam nadzieję, że dzięki forum, Waszym radom, jeszcze wiele się nauczę.
witam serdecznie wszystkich.
Obecnie posiadam kompakt Canon 610 oraz z doskoku uzytkuje Panasonic G1. W najblizszym czasie bede cieszyl sie Nikonem D5000 lub D90.
Witam wszystkich użytkowników aparatów firmy Nikon
Właśnie stałem się szczęsliwym posiadaczem D80 (nowa) wraz z obiektywem 18-105.Mam nadzieję,że będę dalej rozwijał sie fotograficznie oraz ,że moge liczyć na pomoc w razie problemów.Przesiadłem sie na Nikona z Minolty D5D i różnica jest kolosalna.Pozdrawiam wszystkich.
Jestem szcęsliwym urzytkownikiem mojej pierwszej lustrzanki D90 +18-105. Oczywiście amator z wieksza teorią niż praktyka jak narazieczytam, ucze sie, duze ambicje, czasami brak czasu...
pozdrawiam...
Nikon D800|SY-14|N24-70|N85|SB700x2|
Witam serdecznie
Właśnie nabyłam swoją pierwszą lustrzankę- D3000.
Witam Nikoniarzy
Zarejestrowałem się na forum niedawno i dziś zobaczyłem ze jest gdzie się przywitać co czynie bezzwłocznie.
Amator, do niedawna canoniarz a od niedawna szczęśliwy posiadacz D700 i paru zabawek do niego ( w trakcie bolesnej finansowo kompletacji ).
Pozdrawiam
Wspieramy Cię!
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Skontaktuj się z nami