No moja D40 po 29 dniach leżakowania w serwisie Nikona wróciła i jest sprawna.Przeprowadzono w niej naprawe i regulacje elektroniki wg.specyfikacji producenta.
Szukaj
No moja D40 po 29 dniach leżakowania w serwisie Nikona wróciła i jest sprawna.Przeprowadzono w niej naprawe i regulacje elektroniki wg.specyfikacji producenta.
Czy przedłużyli gwarancję o okres pobytu w naprawie?
Podejrzewam, że nie... ale kto wie?!
Зоркий 4 | ЛОМО-компакт-автомат | Prakitica MTL50 | D60 | D80 | kilka słoików | Nokia...Szczyt marzeń: D500 | 24-70/2.8
o mamoale mnie tu nie było
ah!! no ale chciałam wrócić do wątku i przypomnieć Wam co się stało z tą nieszczęsną lustrzanką...
otóż, a maju pojechałam znowu do Holandii. I oddałam nikona do serwisu. Szkoda, no ale- siła wyższa. Aparacik wrócił do mnie po 2 tygodniach. Naprawiony. Coś z body... generalnie, nie wiem co dokładnie, nie kumam języka technicznego. Ale naprawa kosztowała mnie 100e, bo aparat zaniosłam 3 dni po minięciu gwarancji... (głupek ze mnie, nie wyczytałam...). No ale- aparacik mam dalej, służy... chciałabym się całościowo poświęcić fotografii, bo w końcu mam komu robić zdjeciaw 2010 urodzilam synka
wszystkim za posty sprzed 2 lat (o zgrozo) dziekuje!
lece w działy! :*
...zdjęcia zatrzymują czas... lubię go zatrzymywać...
Skontaktuj się z nami