Szukaj
carinio - spróbuj jeszcze odkręcić obiektyw, zobaczyć czy tam się coś nie uszkodziło, ewentualnie podpiąć inny, może tam wystąpił jakiś elektro-problem (chociaż nie sądzę).
w sklepie odkrecali, sprawdzali... mówili, że tam jest ok...
...zdjęcia zatrzymują czas... lubię go zatrzymywać...
niestety... nigdzie nie byli w stanie mi pomóc. fotograf,który pracuje na Nikonach, powiedział, że wygląda na akumulator... czy tak jest w rzeczywistości? nie mam pojecia... mam jeszcze jedno miesjca do odwiedzenia na koncu miasta... moze uda mi sie dostac baterie... jesli nie... spróbuje kupić nową... może akurat...
byłam u kolezanki. ma d60... podpielam jej baterie... aparat nie dziala(((((((((
Przykre... pozostaje serwis...![]()
Зоркий 4 | ЛОМО-компакт-автомат | Prakitica MTL50 | D60 | D80 | kilka słoików | Nokia...Szczyt marzeń: D500 | 24-70/2.8
czyli coś walneło w korpusie niestety tylko serwis
tylko jak będziesz wysyłać zabezpiecz sobie wyświetlacz folią żeby ci nie porysowali w serwisie
Zartujesz sobie? Gdzie byly przypadki zniszczenia korpusu przez serwis?tylko jak będziesz wysyłać zabezpiecz sobie wyświetlacz folią żeby ci nie porysowali w serwisie
Czytam forum NKP namiętnie od dłuższego czasu i na palcach jednej ręki mogę policzyć przypadki narzekania na jakość wykonanej usługi przez serwis na Postępu 14.
Jedyne co szokuje, to okropnie przeciągające się terminy realizacji. Większość zaznaczonych tu napraw, trwała ponad miesiąc! Mam nadzieję, że to tylko efekt złej próby statystycznej - zapewne zaglądają tam tylko ci, którzy są zainteresowani naprawą. Reszta woli robić zdjęcia. Na przyklejenie wątku raczej nie liczę, bo ankiety są jakby niemile widziane, co widać wyraźnie czytając komentarze do tejże. Szkoda tylko, że co dziesiąty odwiedzający tę ankietę, zdecydował się oddać w niej swój głos... 90% ma to gdzieś? Póki co, ja też...![]()
Ostatnio edytowane przez SlaWasII ; 14-03-2009 o 00:02
Зоркий 4 | ЛОМО-компакт-автомат | Prakitica MTL50 | D60 | D80 | kilka słoików | Nokia...Szczyt marzeń: D500 | 24-70/2.8
W środę mineły trzy tygodnie jak moja D40,o której pisałem na początku tematu dotarła do serwisu Nikona przy ul.Postępu ,no i niestety ciągle się naprawia.
Musze przyznać,że przynajmniej kontakt telefoniczny jest dobry.
Skontaktuj się z nami