Może ładowarka nawaliła...
Znajdź jakiś sklep z przyjazną obsługą, może pomogą i sprawdzą body na innej baterii.
Szukaj
Może ładowarka nawaliła...
Znajdź jakiś sklep z przyjazną obsługą, może pomogą i sprawdzą body na innej baterii.
Зоркий 4 | ЛОМО-компакт-автомат | Prakitica MTL50 | D60 | D80 | kilka słoików | Nokia...Szczyt marzeń: D500 | 24-70/2.8
podczas weekendu bede walczyć w sposób, który mi poleciłeś. Jeśli nic to nie da, podejdę do sklepu-dziękuje za pomoc i poświęcony mi czas :*
...zdjęcia zatrzymują czas... lubię go zatrzymywać...
Co!? Oddałeś aparat do serwisu? Lepiej trzeba było go oddać biednym...
O przepraszam, to było do Łukasza P.
hmm.. a bateria nigdy nie jest w pełni naładowana? za każdym wyciągnięciem z ladowarki i ponownym włożeniu, jakby się "doładowywuje" przez pare minut...
...zdjęcia zatrzymują czas... lubię go zatrzymywać...
No proste, aparat kupiony w Holandii nie będzie działał w Polsce...
Idź do pierwszego lepszego sklepu i pożycz inną baterię, problem przynajmniej częściowo się wyjaśni.
Napisałem, podepnij najpierw inną baterię. Jeżeli już zdecydujesz się na serwis, to żeby przypadkiem nie przyszło Ci do głowy oddać aparat do Servis Nikon Polska na ul. Podstępu bo odeślą go po 10 latach i powiedzą, że jest sprawny. Ale będziesz musiała zapłacić 100 000 zł kosztów magazynowania i 75 000 zł za wycenę kosztów naprawy - której nie było.
Skontaktuj się z nami