witamjestem tutaj nowa, nazywam sie Ania i to mój pierwszy post
na początek witam wszystkich i z góry dziękuje za jakąkolwiek pomoc
Na Gwiazdkę dostałam od narzeczonego lustrzankę Nikon d40kit, zakupioną w MediaMarkt w Holandii. Nie powiem, jak dla takiego amatora jak ja, to fajna zabawka. Mam jednak problem...( Na jakiś czas byłam w Holandii u chłopa. Aparat działał bez zarzutu! Jednak wracając do Polski, chciałam obejrzeć zdjęcia... zobaczyłam że aparat jest na trybie ON cały czas... musiałam zapomnieć wyłączyć i prawdopodobnie sie rozładował. Więc wyłączyłam go i schowałam do futerału. Po przyjeździe do domku, wyciągnęłam baterie, naładowałam ją. Włączyłam aparacik i... NIC... nie działa... żadna ikona się nie świeci w wizjerze... po prostu jest tak samo jak na wyłączeniu... zero jakiejkolwiek reakcji. Próbowałam zresetować... też nic nie dało... I teraz mam problem, ponieważ nie wiem czy bez dowodu zakupu (paragon) polski Nikon przyjmie gwarancję...o ile się nie mylę, jest międzynarodowa... Dlatego piszę do Was, moi Drodzy, bo jesteście mądrzejsi ode mnie. Czy ktoś wie, jak rozwiązać ten problem, bądź miał taki sam jak ja??
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami