Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Judo World Cup

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Judo World Cup

Jako że trenowałem judo i zawody były 5min piechotą od mojego domu to wybrałem się troszke pofocić zmagania judoków. Troszke światła mało jak na moje d50 Nie mam co porównywać jakości do np. nikoniarza z D3 + 400/2,8 Medaliści u mnie na blogu

www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Fajne,
    dla mnie niezły klimat 3
    2 też niezłe; obydwaj "na głowe upadli"...
    "Z pasją fotografuj życie, ale nie zapomnij i żyć z pasją" Z. Kamm

Domyślnie

swietne, moj ukochany sport.
    Sam chcialbym pofocic judo ale... nie sadze zeby u mnie w miescie sie cos dzialo w tej dziedzinie.
    Jedynka fajna. A trojka sprawila, ze znow poczulem sie jak na tatami. Doskonale oddaje klimat, wysilek i emocje.

Prosba-wrzuc wiecej.
    Pursue happiness with diligence

bochdy
    Gość

Domyślnie

Chciałbym żeby mi takie "kiepskie jakościowo " foty wychodziły z mojej 50tki

Domyślnie

zrobiłem 140zdjec i jeszcze może ze 2 są do pokazania, reszta to te kiepsko jakosciowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez najt Zobacz posta
    zrobiłem 140zdjec i jeszcze może ze 2 są do pokazania, reszta to te kiepsko jakosciowo
    Ja mam około 10 gb z dwóch dni :P Całe dwa dni przesiedziałem w Hali, ale nie powiem, ze było źle. Ćwiczyłem Judo przez 2 lata, ale od 5 lat nie miałem z nim prawie w ogóle styczności, do wczoraj

Później wrzucę coś od siebie, może jeszcze dzisiaj.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez projacek Zobacz posta
    Ja mam około 10 gb z dwóch dni :P Całe dwa dni przesiedziałem w Hali, ale nie powiem, ze było źle. Ćwiczyłem Judo przez 2 lata, ale od 5 lat nie miałem z nim prawie w ogóle styczności, do wczoraj

Później wrzucę coś od siebie, może jeszcze dzisiaj.
    to wrzucaj tutaj zdjecia jak coś obrobisz dzisiaj nic nie fociłem bo nie chcialo mi się już byłem w żółtej koszulce z królikiem

szkło 50/1,8 zazwyczaj na przysłonie 2,5-3,2; i sigma 70-200 to już f/4-4,5. Cały czas iso-800. RAWy

Z finałów nie mam nic, bo przyciemnili swiatla i wtedy tylko flesz by mi pomógł

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez najt Zobacz posta
    to wrzucaj tutaj zdjecia jak coś obrobisz dzisiaj nic nie fociłem bo nie chcialo mi się już byłem w żółtej koszulce z królikiem

szkło 50/1,8 zazwyczaj na przysłonie 2,5-3,2; i sigma 70-200 to już f/4-4,5. Cały czas iso-800. RAWy

Z finałów nie mam nic, bo przyciemnili swiatla i wtedy tylko flesz by mi pomógł
    Ja leciałem na ISO 1000 i czasy 1/400 a na finałach 1250 i 1/320, ale i tak zdjęcia są za ciemne. Przesłona cały czas 2.8

Ja byłem w niebieskiej koszulce i żółtej arafatce.

Domyślnie

no to siedzielismy koło siebie z tego co pamiętam, to chyba twoj znajomy był tam z D3+400/2,8 tak? i Mam Cie, ale tylko tył

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów