Szukaj
Daliście rade Panowie![]()
Aviation Photography by Qna
Grillowane marchewki, alpejskie szerszenie w bitej śmietaniei wulkan w sosie bałkańskim
z tą ostrością nie jest źle daje radę co do kadru to jest duuuzo lepszy od oryginału ... tylko mi sie słowa deoca przypominają jak oglądająć jakiegoś trudnorozpoznawalnego maza na tylnym lcd aparatu powiedział " dam to hesji - zrobi mi F-15" ... coś w tym jest![]()
To naprawde wyglada jak poscig. Zdecydowanie kadr lepszy od oryginalu.
Swietne.Dobry moment.
Pozdrawiam.
Pamiętam... już kiedyś Hesja proponowałeś domalowywanie skrzydła... widać w końcu się udało
A poza wielkością 800x600 na potrzeby forum to w większym formacie coś widać? (czy kaszana)
tragedii nie maale tez nie ma RAWa :/
Zastanawiałem się czy po takim cropie można odbitkę 30x40 zrobić.
Tak, zdecydowanie "wykadrowane" wygląda lepiej.
A oryginał....... no cóż, ułamki sekund później i byłby sukces a tak pozostaje pewien niesmak. W tym przypadku seria załatwiłaby sprawę.
Oczywiście zdaję sobie z tego sprawę, że w przypadku Axalp określenia "za wcześnie", "za późno" to czysto akademickie rozważania. Tam wszystko dzieje się tak szybko, że trzeba mieć naprawdę wprawę. Oczywiście troszkę szczęścia nie zaszkodzi.![]()
Pewien młody, dobrze zapowiadający się fotograf z Mińska Mazowieckiego odzyskał swoje D3 i rozwija swój talent…… Po wielu miesiącach pilnej nauki został AS-em w SPFL.PL![]()
rewelacja, - po kadrowaniu prezentuje się jeszcze lepiej.
Jak widać czasami trzeba zdjęciu pomóc ale liczy się efekt, dobra robota![]()
Pozdrawiam! Irek
Skontaktuj się z nami