Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Lidia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    a od kiedy to tak jest ?? Jak ma odpowiednie uzasadnienie to centralny wychodzi wręcz bosko
    ---------

moim zdaniem zbyt wąsko - przez te włosy rzecz jasna Przepał na nosie i wyciagane z cieni oczy. Ogólnie - średnio
    jak ma uzasadnienie..
    ale w bardzo niewielu przypadkach kadr centralny jest super...
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Taaa, najlepsze są kadry "bo zupa była za słona"...
    Skąd bierzecie te mądrości o centralnych kadrach? Są miliony zdjęć z centralnym kadrem, które powalają.
    A te po prostu jest słabe więc się nie obroni.
    Mniej czytajcie głupot albo więcej filtrujcie.
    Pozdrawiam
    D40

Domyślnie

oczywiście, ze jest słabe. ja skomentowałem tylko post noviki ze stwierdzeniem by wystrzegać się centralnych kadrów - co jest oczywista bzdurą. Centralny kadr jak najbardziej - z tym, ze PRZEMYŚLANY

Jędrzej Gadziński Awatar jendryn
    Miasto
    Frankfurt am Main

Domyślnie

Dziękuje za podpowiedzi i rady, oraz wytknięcie błędów. W zasadzie wystawiając zdjecie zadebiutowałem w tym dziale i liczyłem się z krytyką. Pomimo wszystko nie czuję , że to zdjęcie jest tak do końca "słabe", po części na pewno jest , jednak dostrzegam w nim pewne plusiki i mnie się poprostu podoba Następnym razem wezmę te uwagi do siebie i postaram się zabłysnąc czyms ciekawszym. pozdro
    D700 16,17-35,35

Domyślnie

Bardzo fajne kolory. Aż się prosi o bardziej złote zabarwienie.

Błędem jest zbyt jasny nosek. On się po prostu wybija zbyt mocno i robi się za wielki. I to właśnie to powoduje te nieokreślone coś, co nie gra.
    x

Domyślnie

modelka ma coś w sobie co przyciąga uwagę a to już plus, uważam że poważną wadą tego zdjęcia jest jednak fakt że w jej oczach coś lub ktoś się odbija :/ no i to światło na nosie ale bardziej zauważalne dla mnie są jednak odbicia w oczach poza tym uważam ze zdjęcie ma coś w sobie
    bieluś

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów