Szukaj
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Taaa, najlepsze są kadry "bo zupa była za słona"...
Skąd bierzecie te mądrości o centralnych kadrach? Są miliony zdjęć z centralnym kadrem, które powalają.
A te po prostu jest słabe więc się nie obroni.
Mniej czytajcie głupot albo więcej filtrujcie.
Pozdrawiam
D40
oczywiście, ze jest słabe. ja skomentowałem tylko post noviki ze stwierdzeniem by wystrzegać się centralnych kadrów - co jest oczywista bzdurą. Centralny kadr jak najbardziej - z tym, ze PRZEMYŚLANY![]()
Dziękuje za podpowiedzi i rady, oraz wytknięcie błędów. W zasadzie wystawiając zdjecie zadebiutowałem w tym dziale i liczyłem się z krytyką. Pomimo wszystko nie czuję , że to zdjęcie jest tak do końca "słabe", po części na pewno jest , jednak dostrzegam w nim pewne plusiki i mnie się poprostu podobaNastępnym razem wezmę te uwagi do siebie i postaram się zabłysnąc czyms ciekawszym. pozdro
![]()
D700 16,17-35,35
Bardzo fajne kolory. Aż się prosi o bardziej złote zabarwienie.
Błędem jest zbyt jasny nosek. On się po prostu wybija zbyt mocno i robi się za wielki. I to właśnie to powoduje te nieokreślone coś, co nie gra.
x
modelka ma coś w sobie co przyciąga uwagę a to już plus, uważam że poważną wadą tego zdjęcia jest jednak fakt że w jej oczach coś lub ktoś się odbija :/ no i to światło na nosie ale bardziej zauważalne dla mnie są jednak odbicia w oczach poza tym uważam ze zdjęcie ma coś w sobie
bieluś
Skontaktuj się z nami