a czemu nie Kingston? zastanawiałem się nad kupnem tej karty do D80.
Szukaj
a czemu nie Kingston? zastanawiałem się nad kupnem tej karty do D80.
Ja mam 2 Kingstony 1gb i 2gb i ani razu mi nie sprawiły problemów. 1gb troche wolny przy seri muli ale zawsze to jakaś rezerwa pamięci
SD extrime 4gb 30mb/s transfer jej szybkosc wykorzystac mozna tylko w momencie zgrywania zdjec na komputer oczywiscie uzywana z d80 ta karta jest na gwarancji dozywotniej, cena plus jakosc przekonala mnie do zakupu
Jeśli chcecie mieć pewność, że kupujecie orginalnego SanDisk'a to zajrzyjcie tutaj http://www.sklepsandisk.pl/ - kupowałem tutaj już z 10 kart cf, sd... i nigdy się nie zawiodłem.
Nikon D300 / D90/ D70 | T 12-24 |S 24-70 f/2.8 | N 70-200 VR | 35 f/1.8 | N 50 f/1.8 D| 85 f/1.8 | SB-600 | SB-900 | Lee Filters ND |
A jak kupię kartę w Saturnie (np) to kupię podróbkę? Nie wydaje mi się a z tego co widzę ceny takie same a nie muszę płacić za wysyłkętak samo nie sądzę że duże sklepy foto handlują podróbkami kart
![]()
Dawniej system N - obecnie L(M) + F
już były przypadki, że i w sklepach internetowych nie zawsze są orginały.
Nikon D300 / D90/ D70 | T 12-24 |S 24-70 f/2.8 | N 70-200 VR | 35 f/1.8 | N 50 f/1.8 D| 85 f/1.8 | SB-600 | SB-900 | Lee Filters ND |
a bo skąd mają wiedzieć że dana partia kart nie jest akurat podróbkami nikt tego nie sprawdza a napewno w sklepie
ja kupilem na allegro i jestem zadowolony za nizsza cene... jak rozpoznac czy karta jest orginalna ?
forbes - ja z reguły kupuję na Fotozakupach i sobie bardzo ten sklep chwalę - w końcu cyfrowe.pl to też sklep więc równie dobrze mogą mieć podróbki jak każdy inny skleppo za tym ilości jakie zamawia dajmy na to wspomniany Saturn raczej wykluczają podróbki bo oni nie biorą 10 kart tylko 10k kart jak już
![]()
Dawniej system N - obecnie L(M) + F
Skontaktuj się z nami