Szukaj
Litości...|"focić" - można "robić zdjęcia", "fotografować"|"popełnić" - może i tak, ale przestępstwo|"fufu" - trzymajcie mnie, kto to wymyślił...? Na to nawet patrzeć się nie da.|Pozdrawiam.
Podobają mi się kadry, zwłaszcza 3 - choć mógłbyś wyciąć tą gałąź w lewym rogu (i przy okazji plamkę którą masz chyba na matrycy) a pozostawić końcówkę komina. Kolorystyka? Sprawa gustu, mnie trochę razi (i po bliższym przyjrzeniu widać efekty uboczne podkręcania w PS). Filterka polaryzacyjnego nie miałeś nakręconego?
...
Trójeczka jest ciekawa, mz ciekawiej byłoby trochę szerzej. Zdjęcia wydają mi się trochę przesaturowane. Zmniejszyłbym trochę nasycenie.
D700 16,17-35,35
Nie, filtra polaryzacyjnego nie było na obiektywie - jeszcze się go niestety nie dorobiłem.Jak kiedyś wspominałem, moja przygoda z fotografią trwa bardzo krótko, ale zapamiętam i postaram się w takowy zaopatrzyć. Kolory - hmmm... może i macie rację, skoro dwie osoby piszą, że przesycone, to coś w tym musi być. A co do plamki, o której pisał Aras - nie wydaje mi się, żeby to był paproch na matrycy - na innych zdjęciach tego nie ma.
Dzięki za opinie, choć byłoby miło, gdyby ktoś jeszcze się wypowiedział - ot, dywersyfikacja zawsze wskazana.
Pozdrawiam!
Litości...|"focić" - można "robić zdjęcia", "fotografować"|"popełnić" - może i tak, ale przestępstwo|"fufu" - trzymajcie mnie, kto to wymyślił...? Na to nawet patrzeć się nie da.|Pozdrawiam.
nie będę oryginalny.. trójka najlepsza, czuć power tego potwora. w pozostałych nie podchodzą mi kadry, no i te kolory zbyt mocne
trojeczka jest super
moglbys tylko usunac galezie w lewym gornym rogu i ta kropke
Wyszły ci niestety paskudne obwódki naokoło maszyny. Kadr ok.
Co do kolorowych to jak dla mnie zdecydowanie przesycone kolory, rażą w oczy.
Skontaktuj się z nami