Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Keja gościnna

Domyślnie Keja gościnna

Witam,

Jestem nowym użytkownikiem tego forum a przy okazji świeżo upieczonym fotografem amatorem . Witam wszystkich na forum i na początek proszę o konstruktywną krytykę do moich "wypocin"

Jeszcze raz pozdrawiam i zapraszam do komentowanie

Gdzie ta keja, a przy niej ten jacht?
    Gdzie ta koja wymarzona w snach?

Domyślnie

Co do zdjęcia się nie wypowiem bom też amator ale szanta potargała moimi wspomnieniamiPowodzenia w kolejnych próbach zgłębienia tajników fotografiiahoj

Domyślnie

Witaj na forum

Przede wszystkim to chciałem zauważyć, że postarałeś się zaprezentować to zdjęcie z dbałością o szczegóły co ostatnio akurat nieczęsto się zdarza wśród nowych użytkowników i za to plus na wstępie

A co do zdjęcia: mi osobiście się podoba (choć nie ukrywam że też zagrało na szanciarskim sentymencie) - nie bardzo wiem co więcej mógłbym napisać Jedno co mi przychodzi do głowy i tak sobie sam zadaję pytania: Czy nie byłoby jeszcze ciekawiej gdyby podział kadru nie był taki symetryczny? Może nieco inna perspektywa?

Domyślnie

Za Wojtkiem,ale nie będę wydziwiał....Witaj.!
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Dzięki za komentarze. Elix, postaram się przy najbliższej okazji pstryknąć inne fotki tej lokacji z innej perspektywy oraz nieco inaczej skadrować zdjęcie. Jeszcze raz dzięki za komentarze.

Domyślnie

czołem !! Bardzo ,,poprawne,, aż pocztówkowe ujęcie - może się podobać. Osobiście wolał bymł bardziej pojechane, w tym wypadku z góry - w celu pozbycia się dość nieciekawego nieba. No i powstała by czyściutka kompozycja Cóż, pewnie latarni, albo innej drabiny nie było w pobliżu

Domyślnie

Raczej nie i to tak z miarką w ręku jakieś 10 kilometrów a na dach pobliskiej restauracji raczej by mnie nie wpuścili
    Pozdrawiam i dzięki za komentarz

Domyślnie

Fajne zdjecie, podoba mi sie. Gdyby przesunac napis bardziej zdecydowanie w lewo, byloby jeszcze lepiej. Witam i zycze samych udanych kadrow.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Gdyby przesunac napis bardziej zdecydowanie w lewo, byloby jeszcze lepiej
    Ale sam napis - ptaki niech siedzą tak jak siedzą

Domyślnie

Ptaki.! Na mój rozkaz...w prawo !..... Zwrot! Na wprost!...Marsz!.......
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów