.. zebralo mi sie na porzadki .. wiec z glebokiej szuflandii przedstawiam Anie...
1.
![]()
2.
![]()
3.
![]()
mielgo ogladania
Szukaj
.. zebralo mi sie na porzadki .. wiec z glebokiej szuflandii przedstawiam Anie...
1.
![]()
2.
![]()
3.
![]()
mielgo ogladania
Trójeczka podoba mi się nadzwyczajnie - fajne światełko, urokliwa sceneria i dziewczyna piękna jak Audrey Hepburn!!!
Jedynie,które mi się jeszcze podoba to nr.03,reszta do kosza.
Bardzo fajne światełko i miła dla oka GO.
EQ : Nikon F3 | Nikkor 50/1,5 AiS | F801 | Sony ILCE 7mkIII | Sony 55/1,8 | Sony 35/1,8 | Viltrox 24/1,8 | Canon 135/2,0 L |
Insta : @pan_portrecik
1 i 2 chyba doswietlane flesem... kaszana, ale za to 3 super![]()
Ania fajna jest.. na dwójce ostry cięń od ręki.. światło płaskie.. nie mniej oglądam to na LCD.. 3 jest świetna..
Trójka - najlepsza1,2 - raczej nie teges.
na szczescie agencja modelek dla ktorej kiedys robilem te foty miala inne zdaniereszta do kosza.zwlaszcza jedynka w koszu nigdy nie wyladuje
tak samo zreszta jak 3ka
zeby cie uspokoic 3ka tez dopalana fleszem .. i to nie jednym .. ale masz racje .. kaszana1 i 2 chyba doswietlane flesem... kaszana
to niedyskutowalne jestAnia fajna jest..
nie jest plasko .. uwierz mi na slowoświatło płaskie..![]()
Akurat 3-jeczka mi się podoba,ale dwa pozostałe już nie.
EQ : Nikon F3 | Nikkor 50/1,5 AiS | F801 | Sony ILCE 7mkIII | Sony 55/1,8 | Sony 35/1,8 | Viltrox 24/1,8 | Canon 135/2,0 L |
Insta : @pan_portrecik
Sailor: nr 3 jest spoko ,a o reszcie już napisali.Nie grzeb już w szufladach tylko dawaj nowe![]()
alez ona ma usta
Skontaktuj się z nami