Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Bubbles

Domyślnie Bubbles

Bańki, Ania i duża doza dobrego humoru

Pozdrawiam
    Czy fotografia jest sztuką? Nie, jest czymś więcej...

sailor
    Gość

Domyślnie

i jak juz mowilem .. zarowno modelka jak i zdjecia rewelacja
    jak dla mnie jestes osloda i odswiezeniem tego forum

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor
    dla mnie jestes osloda i odswiezeniem tego forum
    to jest nas dwóch, ale... ten zestaw nie przypadł mi do gustu, szczególnie na tle poprzednich prac.

Ani B&W, ani chłodny, zielonkawy cross nie pasują mi do treści przedstawień - radość, bombelki piękny uśmiech dziewczyny stoi niejako w sprzeczności z szarą bądź "radioaktywną" tonacją.

Brzydkie jest tło - nie dość rozmyte i nieciekawe, wprowadza bałagan w kadry.

Bardzo podoba mi się pomysł z zestawieniem baniek mydlanych, bluzeczki w grochy i modelki o tak radosnym uśmiechu, nie mogę się jednak oprzeć wrażeniu, że potencjał tego zestawu nie został tu w pełni wykorzystany.

Oczywiście - nie jest tak, że mamy tu jakąś tragedię - zdjęcia nie są złe, mają wiele uroku itd. itp. ale... w poprzednich prezentowanych tutaj pracach poprzeczka była IMHO zdecydowanie wyżej Dlatego pozwoliłem sobie trochę pomarudzić

Domyślnie

Czornyj, To może to się bardziej spodoba:

Pozdrawiam i dziękuje za miłe słowa o mojej osobie
    Czy fotografia jest sztuką? Nie, jest czymś więcej...

sailor
    Gość

Domyślnie

oj wyjatkowo marudzisz
    ostatnie jest dla mnie rewelacyjne ... wyglada jak wspomnienie z dziecinstwa ..
    kolorek tez mi sie widzi - takie typowe stare dobre orwo ni to cross ni to kolor
    najmniej dwa pierwsze..
    tak wiec Czornyj nie marudz i ciesz sie ze ktokolwiek wrzuca inne zdjecia niz packshoty z imprezy pytajac sie co jeszcze musi zrobic by to bylo artystyczne zdjecie

[ Dodano: Pią Sie 18, 2006 4:53 pm ]
    nooo a ten drugi kolorek najbardziej mniam ze wszystkich

Domyślnie

5, zdecydowanie 5!
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

fajno fajno kolorki mi sie podobnaja i ta naturalnosc
    Mam Nikona, Nikonke i małe Nikoniątka! Ślubna galeria:
    http://www.your-image.pl,http://www.bugdi.digart.pl,http://plfoto.com/53640/autor.html ;

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aife
    Czornyj, To może to się bardziej spodoba:

Obrazek

Pozdrawiam i dziękuje za miłe słowa o mojej osobie
    Bardziej!!! Teraz wszystko się zgadza - jest wesoło, jest zabawa, jest radość, są żywe, czyste barwy. Teraz jeszcze tak spreparowana 5-tka z pierwszego postu i mamy bezbłędny secik .

Wybaczcie, że marudzę, ale do fotografii mam trochę podejście literackie - najbardziej cenię sobie takie, w których jest jakaś opowieść. W zdjęciach aife zawsze tą opowieść odnajduję, tylko tutaj odrobinę zaszwankowała mi narracja, stąd małe veto

Uprawnienia umieszczania postów