Szukaj
O takim materiale mawia się, że świetny, tylko źle sprzedany. Piękne drzewo, pobliska chałupina też niebrzydka, interesujące skosy stoku - słowem mogło być nieźle, same fotogeniczne samograje - a jest trochę nijako. Na Twoim miejscu wróciłbym tam w miarę możliwości przy innej pogodzie i poszukal kadrów, które powalą na kolana.
Na razie jest szaro - szaro niekoniecznie musi oznaczać źle, ale w tym wypadku oznacza niewykorzystanie tematu do końca... BO mogło być nie szaro, a olśniewająco.
No, nie mogę ozora powstrzymać....W zasadzie JSB-el powiedział wsio,ale nie rozumiem czemu światełka zabrakło....?
Pozdrawiam
Andrzej.
Mnie podoba się pomysł na zdjęcie 2. Przywodzi na myśl obrazy malarstwa realistycznego.
Pozdrawiam,
I.
-- Sol omnibus lucet --
1nka mi się bardzo widzi. Może ogólnie dla całej serii trochę brakuje mi życia w kwestii obróbki, nieco więcej wyrazistości i kontrastu i byłoby jeszcze lepiej.
MZ dwójka jest ciekawa. Ta kobieta ożywia ten krajobraz.
J.D.
ejd.superhost.pl
no niestety padajcy sniezek i zachmurzenie rozwalilo ci fotki ... a szkoda bo tematycznie i kadrowo widac ze mogly byc nawet fajne ...
Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi
Skontaktuj się z nami