Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Born in the PRL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez downunder Zobacz posta
    ruda#, kobyll tylko wy spoglądacie na tamte czasy, tak jak moje dzieci, z punktu widzenia pampersów.
    Na wasze szczęscie, ustrój się zmienił, zanim zdążyliście doświadczyć delikatnie mówiąc: niedoskonałości PRL'u.
    Jesteśmy z tego baaaaaardzo zadowoleni! Czasy w których się urodziliśmy są idealne z takiego bardzo egoistycznego punktu widzenia. Z rozrzewnieniem wspominamy lata '80te i nigdy osobiście nie doświadczyliśmy nic złego jeśli chodzi o tamte czasy, a w latach '90 i późniejszych doświadczyliśmy wszystkich dobrodziejstw świata zachodniego. Dlatego zrozumcie, takie imprezy nie mają na celu opowiadać wszystkim jak było dobrze w PRLu, tylko wspomnieć nasze dzieciństwo. Gdy słucham kawałka "Born in the PRL" to poprostu widzę siebię wygrzebującego paluchem resztki Vibovitu z torebki - mniam
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

A ja tak z innej beczki.
    Oczywiście zgode K.A.S.A. -y na używanie loga z okładki płyty macie
    D90+grip / N18-200VR / N35/2 / N85/1,8 / Falcon 8 / SB800
    Mariusz Filanowski - portfolio fotograficzne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Filan Zobacz posta
    A ja tak z innej beczki.
    Oczywiście zgode K.A.S.A. -y na używanie loga z okładki płyty macie
    Fotki niekomercyjne, robione z czystej przyjemności, potraktujmy to jako promocje Pana Kasowskiego.
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

A mnie się nie podoba. Nie dlatego że coś technicznie w nich nie gra. Obróbka, kadrowanie, światło - wszystko ok ale jak ktoś wcześniej wspomniał nic na tych fotach (może poza plakatem) nie przypomina PRLu. Od szklanek przez ciuchy po modeli. Ot dlatego jestem na NIE bo tytuł zupełnie nietrafiony...
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

nie no ekstra
    super secik

pozdr.

Domyślnie

kozaczek

Domyślnie

Dla mnie bardzo na tak. Jakie metody obróbki stosowałeś by osiągnąć taki efekt?

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów