Fajoskie!
Szukaj
Fajoskie!
kobyll niezły pomysł i wykonanie!
Jak będzie następna impreza daj znac![]()
Nie pij piotrek nie pij w piątek, piątek zły jest na początek...
a tu na odwrót... mają wydzwięk, nie wszystkie, ale ogólnie klimat jak z prlu
A ja jestem na nie!![]()
- Ta obróbka, mimo wszystko, mało przypomina odbitki z kliszy "ORWO",
- gadżety, w większości, kompletnie nie z tamtych czasów,
- to naprawdę były gnuśne czasy i nie rozumiem sentymentalnych powrótów do nich.
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Może i czasy nie były za ciekawe, ale przecież nikt nie mówi, że PRL to raj utracony. Co nie zmienia faktu, że większość uczestników imprezy swoje wczesne lata wspomina bardzo dobrze mimo tych gnuśnych czasów - stąd pomysł zabawę i tyle
. Nie wszystkie gadżety epokowe, ale jak już ktoś wspomniał ograniczone fundusze zrobiły swoje. Co do obróbki - no cóż - klisza miała być tylko inspiracją
,
Dajesz temat...niestety nie czuję....
Nie wiesz nic o tym co było w PRL....
Pozdrawiam
Andrzej.
Mój PRL to tandetna muzyka, początki Disco Polo, płyty winylowe, znienawidzone Relaksy, które musiałem nosić - moje dzieciństwo. Przepraszam, ale bez zbędnego politykowania moje wczesne dzieciństwo kojarzy mi się bardzo dobrze. Napewno stokroć lepiej niż osobom starszym ode mnie chociażby o 10 lat. Nie doświadczyłem nic złego w latach późnego PRLu - 80' czyli pierwszych latach mojego życia, więc nie widzę powodu, żeby nie wspominać tego co miłe było w pozytywny sposób. Nikt tutaj czy poprzez tą imprezę czy zdjęcia nie gloryfikuje tamtych czasów, a tym bardziej ustroju.
Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Skontaktuj się z nami