Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Będzin, zamek

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Będzin, zamek

A jeśliby ci zabrakło wszystkich drabin, to naucz się wspinać po własnej głowie.
    Fryderyk Nietzsche

Domyślnie

raczej prawidłowe przyjemna pocztóweczka

niech ktoś za mnie napisze, że leci lekko w prawo, bo ja nie mam dziś nastroju
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Domyślnie

No dobrze.Leci lekko w prawo.A fotka bardzo ładna.Podobaja sie te ptaszyska.
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

bombel
    Gość

Domyślnie

Nie leci w żadną stronę, tylko jest skrót perspektywiczny; drzewo po lewej chyli się do środka, ściana najbardziej na prawo chyli się do środka (tzn. w drugą stronę), a latarnia pośrodku stoi jakoś w miarę pionowo.

Zamiast szukać krzywizn zacznijcie wreszcie komentować zdjęcia. W galerii jak wiszą obrazy, a jeden troszkę krzywo - to tylko Bukietowa go prostuje, bo to jest jedyne, co zauważa.

Domyślnie

bombel, starałem się, nie widać?
    dodam jeszcze, że piękne niebo i bardzo dobry balans bieli.

a czy leci czy nie leci - to nie zawsze kwestia linijki, tylko czasem kompozycji, i Ty o tym wiesz bardzo dobrze.
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Domyślnie

OK.Ładne niebo,śnieg jest biały.Denerwuja tylko te krzaki na 1 planie.
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Uprawnienia umieszczania postów