Close

Strona 9 z 27 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 265

Wątek: foto bank

Domyślnie

Dzieki wielkie.No wlasnie i jak z energia.Jakis standard test dla aku 2100 GP moze badz zblizonych.Jakos niewierze w te tabelki ze stron itp Super sprawa z fotobankami.Pamietam jak to majatki kosztowalo.JEszcze djdzie do tego ze ludzie po dwie takie zabawki beda nosic zeby mic backup jak ktoregos nie doniosa.
    | N D200 | | 28-70/2.8 | | 70-200/2.8 VR| | SB-800 |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adik
    No wlasnie i jak z energia.Jakis standard test dla aku 2100 GP moze badz zblizonych.
    To ma jakiś własny akumulator Li-Ion. Obiecuję przetestować.

Cytat Zamieszczone przez adik
    Super sprawa z fotobankami.Pamietam jak to majatki kosztowalo.
    Tylko pamiętaj, że tutaj nie mówimy o klasycznym fotobaku. Nie ma tu żadnego czytnika kart - jedynie wejście USB. Kwestia czy opłaca się wydać dwa-trzy razy więcej tylko po to by mieć wbudowany czytnik...

slawek-
    D70 | Tamron 28-75/2.8 | 70-300G | 50/1.8 | SB-800 | Manfrotto 680B+234RC

Domyślnie

Moim zdaniem nieoplaca sie.Czytnik uzywam bo mam jeszcze MMC w telefonie i sila rzeczy go nosze.Pozatym czytnik sie zawsze przyda i niema bata.Jak dostarcza, rozbiore zabawke i zobacze co to za akumulator.MOze Foof albo jakas inna firma robi zamiennik.Coby na wszelki wypadek mozna bylo.Foof nawet do Nikona naszego robi Zawsze to cos.
    | N D200 | | 28-70/2.8 | | 70-200/2.8 VR| | SB-800 |

Domyślnie

Gigowa karta zgrywa się w 9 minut.
    to rozumiem ta twoja szybka - ale jak z wolniejszymi typu taki Kingston pomarańczowy jak mam...
    D70|KIT|50tka|DF60|Sigma 70-300 APO SM II|mieszek_m42+pareszkłów|Marumi DHG Circular PL(D) 67mm |& the new one - SABINA (-:

Domyślnie

chyba jednak padnie na Wellanda 940 przewiduję używanie w 95% na aku a awaryjnie łatwiej znaleźć baterie AA niż aku dedykowany. No i w końcu będzie opakowanie na bateryjki

Testował ktoś ile MB/GB można zgrać na jakich aku przez OTG 940
    pozdrawiam
    Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem

Domyślnie

Witam!
    Od niedawna jestem posiadaczem D70 i mam pytanko do Szanownych Forumowiczów: czy można po podłączeniu D70 do Wellanda 940 przeglądać skopiowane zdjęcia? Pytam, ponieważ nie chciałbym się niemile rozczarować, gdyby po skopiowaniu i sformatowaniu karty okazało się, że nie ma zdjęć na dysku...
    Pozdrawiam

Domyślnie

Pytam, ponieważ nie chciałbym się niemile rozczarować...
    niestety nie mozna przegladac nie tylko zdjec, nie mozna nawet sprawdzic czy tak naprawde
    coś sie zapisało. Koledzy pesymisci kopiuja karte dwa(trzy razy) optymisci - jak to optymisci
    - licza na szczęście i niezawodność. Bywa - jak poczytasz archiwa - ze sie przeliczą...
    Opcje dające spokojny sen - są zdecydowanie bardziej kosztowne - np. Coolwalker za glupie 2300zł.

Domyślnie

Dla mnie wystarczajacy jest fotobank, ktory umozliwia przegladanie listy plikow i pokazuje proces kopiowania (nazwa pliku i postep w kopiowaniu). NIe musi wyswietlac zdjec. Najczesciej wystepujace problemy we wszelakich worach na zdjecia to zwiska w trakcie kopiowania, wiec zerkniecie naliste likow wystarcza aby upwnic sie, ze wszytskie znalazly sie na dysku foto banku.
    Pozdrawiam, Lolas

Domyślnie

Dla mnie wystarczajacy jest fotobank, ktory umozliwia przegladanie listy plikow i pokazuje proces kopiowania (nazwa pliku i postep w kopiowaniu).
    no własnie też tak mi wystarczy - czyli ...... ?

Domyślnie

Uzywam x'Drive Pro. Jest tez nowsza wersja (nie pamietam nazwy, zobacz www.systembank.pl ), ktora ma podswietlany ekranik.
    Pozdrawiam, Lolas

Strona 9 z 27 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów