W plenerze tez, jak rozumiemZamieszczone przez krzysztof jot
![]()
Szukaj
W plenerze tez, jak rozumiemZamieszczone przez krzysztof jot
![]()
nie słucham niczego w plenerze, nawet gdybym mógł to jakoś nie mam potrzebyW plenerze tez
ale gdyby, to faktycznie też - akurat nie ma problemu, dzieci jakiegos "kreciołka" do płyt cd/mp3 maja
Ja jednak preferuje tradycyjne "staroświeckie" słuchanie, jak w młodości - dobry
wzmacniacz (zadne DolbySurround itpsolidny CD (bez DVD i MP3 ) no i konkretne kolumny...
dwie... to wystarczy, przy 170W na kanał w sinusie![]()
Dobra dobra... Przeciez to bylo tak delikatnie z przekasem rzucone i z przymruzeniem oka. Tak dla podgrzania atmosfery![]()
...
Moze ktos wie gdzie mozna obejrzec i zakupic DigiMate ? Oczywiscie poza allegro.
Jak będziesz Kacperku w Łodzi to daj znać, bo ja mam to urządzonko i mogę pokazać, a co.
D700 | F5 | F4 | F3 | F2 | F | FM2n | NIKOMAT FTn | FUJIFILM X100
AF16/2.8D | AF18/2.8D | AF28/1.4D |AF20-35/2.8D | AF85/1.4D | AF105/2D DC | AF135/2D DC | AF180/2.8D | AF70-180/4.5-5.6D ED Micro | AF80-200/2.8D ED
MF16/3.5Ai | MF20/4Ai | MF28/2Ai | MF55/1.2Ai | MF105/2.5Ai
Otoz moich nefow nieczytal lecz moze to byc spowodowane tym ze byl to jeden z wczesniejszych modeli kupionych za chora kase :> Generalnie EPSON troche kuleje we mnie i MI nie podchodzi. Zreszta nietylko mi :>
Kacperku sluze wszelaka pomoca co do DigiMate.LAcznie z tym ile moze zgrac jak juz LCD mruga itd.
Krzysztofjot chyba wie o co chodzi z pytaniami :P
| N D200 | | 28-70/2.8 | | 70-200/2.8 VR| | SB-800 |
wiem wiem, ale faktycznie lubie posłuchać muzyki z płytPrzeciez to bylo tak delikatnie z przekasem rzucone i z przymruzeniem oka![]()
krzysztof jot w sprawie zgrywania i oglądania w terenie. Masz oczywiście rację jeżeli to wypad jednodniowy, a jeżeli jedziesz gdzieś na dłużej? Na miesiąc, powiedzmy, nie musisz brać ze sobą laptopa. Takie urządzonko jest mniejsze, lżejsze, nie rzuca się w oczy (co jest bardzo przydatnie w niektórych krajach, nie mówię tu o Polsce), trudniej je zniszczyć. A jeszcze, podgląd przydaje się bardzo, kiedy nie jesteś pewien czy coś wyszło, czy nie, zawsze (prawie zawsze) można wrócić i poprawić.
Piotrek
oczywiscie tak - tu sie zgadzam, ale to wiesz wynika równiez z "charakteru"A jeszcze, podgląd przydaje się bardzo, kiedy nie jesteś pewien czy coś wyszło
życia - ja wiem, że nie będę w namiocie w puszczy afrykańskieji pewnie
dlatego nawet takiej opcji nie rozważam...![]()
[quote="krzysztof jot"]Nie trzeba jechać do Afryki, wystarczy nad Bałtyk albo w góryoczywiscie tak - tu sie zgadzam, ale to wiesz wynika równiez z "charakteru" życia - ja wiem, że nie będę w namiocie w puszczy afrykańskieji pewnie
dlatego nawet takiej opcji nie rozważam...![]()
![]()
Piotrek
Skontaktuj się z nami