Jeżeli jest to dysk 2,5", a na taki wyglada to będzie pasował do takich obudów.
Szukaj
Jeżeli jest to dysk 2,5", a na taki wyglada to będzie pasował do takich obudów.
D300,D70,N18-70,N70-300VR,N60/2,8,SB-600
tak, to zupełnie niezły dysk Fujitsu - teraz kup albo obudowe typo OTGczy będzie pasował do obudowy takiej jakie są na allegro
jak ta: http://allegro.pl/show_item.php?item=54632236 ale oczywiscie bez dysku,
lecz jako posiadacz databanku, zdecydowanie odradzam - jednak ta plątanina
kabli przeszkadza w terenie, i z własnego doswiadczenia polecam cos z wbudowanym
czytnikiem, jak np to: http://allegro.pl/show_item.php?item=54560778 .
Pare osób z forum ma i są zadowoleni.
hmmm
a ja po lekturze i pytaniach i odpowiedziach i po jakimś czasie od ostatniego zainteresowania z mojej strony tematem
jednak jestem za:
czymś niekoniecznie z czytnikiem
ma działać jako przenośny dysk - choć niekoniecznie
ma mieć ładowarkę samochodową i zwykłą - lub paluszki
ekran i menu, żeby sprawdzić czy zdjęcia się skopiowały
ot co (-:
D70|KIT|50tka|DF60|Sigma 70-300 APO SM II|mieszek_m42+pareszkłów|Marumi DHG Circular PL(D) 67mm |& the new one - SABINA (-:
a ja sie caly czas zastanawiam nad apacer i digimate, przymierzajac sie do drugiego ze wzgledu na wbudowany czytnik.
DigiMate ma dla mnie jeszcze jedna przewage nad Apacerem: ma DUZY jasno podswietlony wyswietlacz, co umozliwia prace w ciemnosci.
No i swieci na niebiesko, co teraz jest bardzo trendy[zart]
Kazdy doceni wielkosc LCD to raz. Dwa ze nigdy niezdazyla mi sie okazja zeby czegos niezgral. Przegladania niepotrzebowalem.
| N D200 | | 28-70/2.8 | | 70-200/2.8 VR| | SB-800 |
Czy cena 525 zl za DigiMate z dyskiem 40GB jest odpowiednia?
aukcja
Kacperek, DigiMateII na AlleDrogo to koszt 275 zł, a TU masz dysk 40GB za 195 zł co razem daje tylko 470 zł
Tylko jeśli chodzi o dysk NIE KUPUJ SAMSUNGA jeśli Ci dane miłe !
Ja też jestem na etapie kupowania dysku i stwierdziłem, że 20GB to dla mnie świat i ludzie z bardzo prostego powodu: nawet jeśli będę robił na wakacjach 1 kartę GB dziennie, to starczy mi to na 20 dni pstrykania non-stop, a po drugie: kto to po powrocie obrobi... 20GB jako przenośna dyskietka też wystarcza, ale to tylko moje zdanie
Pozdrawiam.
Własnie nad tym sie zastanawiam to jest dobra cena za ten drugi?????Zamieszczone przez krzysztof jot
![]()
[ Dodano: Czw 16 Cze, 2005 ]
tak, to zupełnie niezły dysk Fujitsu
To chociaż raz nie straciłam na zakupie jak mówisz że jest dobry to aż mi humor wrócił po dzisiejszej burzy ,leżały na półce w sklepie nikt ich nie kupował bo na obudowie było napisane DAEWOO
Pozdrawiam
60 dni gwarancji, bez badsektorow i 2MB bufor- wiesz oszczednosc pozornamasz dysk 40GB za 195
juz tu byli tacy co kupili okazyjnie dyski i teraz kupuja nowe
Hitachi Fujitsu Toshiba to jest dysk do laptopa i 5400rpm i 8MBcash to standard
obecnych czasów![]()
Skontaktuj się z nami