Close

Strona 17 z 27 PierwszyPierwszy ... 71516171819 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 265

Wątek: foto bank

Domyślnie

jasne jesli to nie tajemnica to wal tutaj, też jestem zainteresowany cena na allegro 525zł może wyrwałeś gdzieś taniej, bo po zakupie aparatu krucho na razie z kasą, a niestety zdaża się nie zmieścić na karcie, więc zakup fotobanku nieunikniony
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

Zakupu dokonalem na allegro, sprzedawca raczej pewny http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=144783
    D80 | N 18-70 | T 17-50 2.8 | N 80-200 2.8 | N 24 2.8 | N 50 1.8D | SB800 | oraz inne klamoty |
    Zapraszam tekus.net | ŁÓDZKA GRUPA FOTOGRAFICZNA KORAB

Domyślnie

tekus, dobra robota. Kto da screeny z apacera?
    D300 i kilka butelek z denkiem ale bez szyjki...

Domyślnie

Cos musze jednak powiedziec. Sam chce zakupic tego DigiMate. Zabawa w czytnik pojemnik na baterie i databank ....SUX!! No chyba ze po powrocie z plenerku. W chatce itd. ))Ktos okreslil jaka to bateria siedzi w Apacerze i Digimate???Moze zamiennik sie dostanie o Foofa albo czegos podobnego DDD
    | N D200 | | 28-70/2.8 | | 70-200/2.8 VR| | SB-800 |

Domyślnie

Adik rozkrecilem digimate, zdjecia baterii i wtykow ponizej, nie mam pojecia co to za akumulatorek. W srodku jest jednak dosc sporo miejsca wiec jakas plaska baterie sie dopasuje.
    D80 | N 18-70 | T 17-50 2.8 | N 80-200 2.8 | N 24 2.8 | N 50 1.8D | SB800 | oraz inne klamoty |
    Zapraszam tekus.net | ŁÓDZKA GRUPA FOTOGRAFICZNA KORAB

Domyślnie

Hmm.Zakupie jak najszybciej.Wrzuce pod miernik zobaczymy czym to pluje na wyjsciu dokladnie i dopasujemy. Sek w tym ze baterje a raczej akumulatory naprzyklad Foofa kosztuja w hurcie 15 zl Chyba niemusze mowic jak to leci po kosztach. Zwazywszy ze 4 dobre paluszki kosztuja wiecej.
    | N D200 | | 28-70/2.8 | | 70-200/2.8 VR| | SB-800 |

Domyślnie

w czytnik pojemnik na baterie
    ni, czytnik tak, ale pojemnik na baterie to nie... a co z tym ograniczeniem do 40 plikow w folderze w Apacerze ? czy cos w tym stylu - jakoć tak to ktoś wspominał ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztof jot
    to moze bym porownal do ...
    drogi GrZeCh czy tak jak kolega od Apacera możesz w kilku zdaniach podsumowac twoj databank DigiMate
    i jego eksploatacje ? idzie lato i ten zakup mnie nie ominie....
    wybaczcie ze tak pozno pisze ale no jestem na praktykach we francji i mam dostep do sieci tylko w firmie wiec nie moglem w weekend nic odpisac (ale widze ze tekus odwalil dobra robote). Co do allegrowicza to ja od niego kupilem Digimate'a poza allegro. Gosc podal mi cene 495 zl za komplet z dyskiem i cena juz z wysylka. Nie mialem z nim zadnych problemow wiec jak komus nie zalezy na komentarzach to polecam z gosciem zagadac (zawsze te 30 zl zostanie w kieszeni). Co do rozladowania to tez nie mialem jeszcze takowego poniewaz jak go podpinam pod kompa to tam zawsze troche sobie polezy i zdazy sie przez te USB podladowac. Wlasciwie nie mam do niego zadnych zastrzezen (moze to glupio zabrzmi ale irytuje mnie tylko to ze przed podlaczeniem Digimate'a przez USB trzeba go wylaczyc .. podlaczyc kabel i dopiero wlaczyc bo inaczej nie wykrywa polaczenia .. ale to taka *******ka). Co do eksploatacji .. ma wyswietlaczu mam ciagle folie .. bo niby po co ja sciagac. Nie mialem jeszcze sytuacji ze cos mi sie zawiesilo. Kazde zgrywanie z karty na dysk ma swoj katalog (Card001 i w gore jak dobrze pamietam). Jak zgramy foty z dysku i skasujemy katalogi to znowy beda sie one zaczynac od Card001. Tak czy siak .. bardzo w wygodne urzadzonko. Wlasnie .. jedyny mankament jaki moge sie w nim doszukac to brak zatyczek na sloty od kart pamieci. Ja wlasciwie bede uzywal tylko CF i szkoda ze pozostaluch dwoch nie mozna czyms zaslonic (kurz i jakies drobinki po pewnym czasie sie tam na pewnodostana).

Pozdrowionka
    | D70 | 50/1,4 D | 85/1,8 | Sigma 10-20 | Lowepro Nova 3 | SB-800 | Kiev88 |

Domyślnie

ni, czytnik tak, ale pojemnik na baterie to nie... a co z tym ograniczeniem do 40 plikow w folderze w Apacerze ? czy cos w tym stylu - jakoć tak to ktoś wspominał ?
    Ograniczenie dotyczy jednorazowego kopiowania i kasowania plików już znajdujących się na dysku Apacer-a
    Trochę cyfry, trochę analoga...

Domyślnie

Hemmm

No ja mam sam problem! Nabyłem dwie kartki po 1 G i myślałem nad kolejnymi dwiema ale... wyszło mi z porównania, że taniej wyjdzie kupić databank, albo fotobank, image tank, jak kto woli.

Nooo i taka kwestia jaki... oglądałem taki fajniusi nikonowski ale... jak bym go chciał kupić to powinienem aparat sprzedać Więc polećcie że proszę co dobrego i taniego siostry i bracia nikonersi

big pozdrov
    ale o co chodzi?

Strona 17 z 27 PierwszyPierwszy ... 71516171819 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów