Close

Strona 16 z 27 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 265

Wątek: foto bank

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

to moze bym porownal do ...
    drogi GrZeCh czy tak jak kolega od Apacera możesz w kilku zdaniach podsumowac twoj databank DigiMate
    i jego eksploatacje ? idzie lato i ten zakup mnie nie ominie....

Domyślnie

W apacerku nie myślisz o niczym - sam tworzy katalogi oddzielne dla kazdego zasysania. Wyswietlacz sluzy do przegladania zawartosci i ew. kasowania plikow, ustawiania opcji typu czasy wyłączenia itp...
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Bundy
    Cytat Zamieszczone przez tekus
    Jezeli chodzi o zuzycie pradu, nie testowalem tak duzych ilosci, ale zastanowmy sie, nacykac 3,5gb zdjec? Kto to bedzie ogladac
    A TO PSZEPRASZAM...

3,5 GB zdjęć to raptem niecałe 300 NEFów - czy to dużo przy wypadzie wakacyjnym?
    Nie wiem jak ty liczysz, bo mnie wychodzi prawie 600 nefow (6mb per nef). Pozatym aby natrzaskac tyle fotek to raczej bedziesz musial podladowac aku. w aparacie (nie zakladamy ze masz tuzin zapasowych baterii), a skoro podladujesz aku. to i data banka mozna podladowac. Chyba ze robisz te 600 zdjec dziennie, ale wtedy hmmmm... moze kamerke

Podaje dane jakie sa na wyswietlaczu.
    1. Wlaczony digimate bez zadnych kart i kabelkow, jak widac podaje stan baterii i ilosc wolnego miejsca na hd.
    2. Podpieta karta CF, cyferki przedstawiaja zajeta przestrrzen na karcie. Oczywiscie po podpieciu karty sd na wyswietlaczu ukaze sie symbol [SD]
    3. Proces kopiowania.
    Jezeli chodzi o czas ladowania to ciezko mi powiedziec poniewaz jeszczego go nie rozladowalem do konca.
    D80 | N 18-70 | T 17-50 2.8 | N 80-200 2.8 | N 24 2.8 | N 50 1.8D | SB800 | oraz inne klamoty |
    Zapraszam tekus.net | ŁÓDZKA GRUPA FOTOGRAFICZNA KORAB

Domyślnie

Z ilością mój błąd - faktycznie tak jest. Co do prądu to zrobiłem już 1200 fotek bez ładowania w plenerze i nadal cykam a aku jeszcze żyje. Mam drugi 1600 w kieszeni więc spokojnie do tych 3,5GB dobiję...
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

Podaje dane jakie sa na wyswietlaczu
    zagubiony już jestem.. ten wyświetlacz to wyswietlacz... czego ?

i apropo Apacera- model 211 czy 311. Bo chyba tylko 311 ma podswietlany wyswietlacz

Domyślnie

Krzysztofie to wyswietlacz DigiMate II plus.
    D80 | N 18-70 | T 17-50 2.8 | N 80-200 2.8 | N 24 2.8 | N 50 1.8D | SB800 | oraz inne klamoty |

Domyślnie

to wyswietlacz DigiMate II plus
    wlasnie, tak myslałem. Generalnie to podoba mi sie bardziej od Apacera.
    Rozumiem ze masz DigiMate. Jak z serwisem, oprogramowaniem- ? Apacer
    miewa jakies upgready softu, ale jak działa to działa i własciwie nie ma co zmieniac.
    Nie ma problemów, polecasz ?

Domyślnie

Mam zaledwie kilka dni, ogolnie wrazenia pozytywne, chcialem miec wszystko all in one aby nie tachac ze soba pozostalych gadzetow jak czytnik kart, kabel do aparatu itd.
    Upgread softu, szczerze mowiac nie wiem, moze mozna via cf, ale wszystko dziala wiec nic nie bede robil. Wiadomo, jak dziala to nie poprawiac.
    Jak narazie jeden minus to to, ze kabel jest miniusb, nie mialem takiego na staniu, i kupilem zapasowy co by jeden zostawic w domu a drugi w pracy. Btw. zakupiony kabelek usb 1.1 smiga na 2.0 bez najmniejszych problemow, czyli chwyt marketingowy. Nie warto przeplacac za usb 2.0.
    Gwarancja. Na sam data bank 1 rok, na dysk 35 miesiecy.

Domyślnie

Mam zaledwie kilka dni, ogolnie wrazenia pozytywne
    doskonale, chyba sie zdecyduje... zakup to ten z allegro ? jak inny to jakis namiar,
    na wszelki wypadek napisz na PW aby nie posadzili nas o reklame

Domyślnie

jaką reklame innym też może się przydać !
    pozdrawiam
    Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem

Strona 16 z 27 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów