Close

Strona 14 z 27 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 265

Wątek: foto bank

Domyślnie

A ja właśnie odebrałem APACERA i zapakowałem dysk 40GB Samsunga. Miałem kilka problemów z instalacją bo komp mi go nie wykrywał ale musiałem coś schrzanić bo po godzinie o tym zapomniałem. Moje wrażenia? A więc...

1. Cichy jest.
    2. Ma wyświetlacz (nie wiem po co )
    3. Podpinam czytnik i guziczek wciskam i 30 sek a 480MB ma już połknięte
    4. Podpinam do kompa i wchodzę jak w patrycję
    5. Zasysanie trwa dłużej niż zgrywanie na niego o dziwo
    6. Bateria dziwnie znajoma (jakaś komóra którą miałem)

Reasumując jest to produkt wart swej ceny - prosty, tani, cichy, bardzo mały i nawet ładny. Nie potrzeba taszczyć baterii bo ma w sobie i to daję łeb uciąć jest jakiś model nokii (jutro idę poszukać w sklepie) a ta i tak sporo wytrzymała jak na dziś (format pełny ze 20 minut, kilka podłączeń czytnika z pełną kartą, podpinanie do kompa i zgrywanie w obie strony) - wszystko ze 2 godziny. Biorąc pod uwagę czas potrzebny na skopiowanie z czytnika Hama (30 zł) to bateria nie padnie nim zapełnię twardziela. Niczego więcej mi nie potrzeba na wakacje. W komplecie jest wypasione etui z zamkiem magnetycznym które dość solidnie go chroni. Ogólnie jestem zadowolony bo za 450 zł mam wszystko z gwarancją we własnym mieście... A za taką kasę nie kupię nówki CF 2 GB...

POLECAM
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

i wchodzę jak w patrycję
    czyli z tyłu... ?

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

ty świntuchu
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

rotfl

ps. haha
    Andrzej

Domyślnie

Apacer jest tańszy, DigiMate droższy. Do Apacera trzeba jednak nabyć czytnik CF (taki kluczyk) do DM nie...Sam już nie wiem.

Rayden
    Nikon D70_18_70_1GB_256MB_Torba Sony
    FOTOGALERIE

Domyślnie

Czytnik Hamy w komputroniku to około 50 zł - jest tak mały i poręczny że to naprawdę nie problem. W innych zamiast czytnika taszczysz jeszcze pudełko z bateriami...

[ Dodano: Pią 22 Kwi, 2005 ]
    Właśnie odkryłem że działa też bez czytnika bezpośrednio czytając z D70 Ale kwas !!! Mam czytnik do sprzedania...

Pozdro
    Al "CAPONE" Bundy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Bundy
    W innych zamiast czytnika taszczysz jeszcze pudełko z bateriami...
    Nie badz taki hop do przodu , w digimate baterie i czytnik jest zawarty w jednej obudowie.
    Btw, calkiem fajny databank.
    D80 | N 18-70 | T 17-50 2.8 | N 80-200 2.8 | N 24 2.8 | N 50 1.8D | SB800 | oraz inne klamoty |
    Zapraszam tekus.net | ŁÓDZKA GRUPA FOTOGRAFICZNA KORAB

Domyślnie

Tylko 2 razy drożej więc bez punktów...
    A czas życia Bateriii? Jak podaje opis starcza na wgranie 3,5 GB - na Apacerze tesutję już 8 kartę i wskaźnik nie drgnął a to ponad 3,5 GB i jeszcze ciągnie...
    Al "CAPONE" Bundy

Domyślnie

No nie wiem przy dzisiejszych cenach kart to jak dla mnie data banki nie mają racji bytu
    Już chyba wolałbym wspierać się laptopem
    Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death

Domyślnie

No to uzgodnijcie jakies wersje, zróbcie może jakieś porównanie? Przydałoby się mi i pewnie kilku osobom jeszcze Tylko nie chodzi mi o porównanie tego co na allegro, tylko funkcjonalności.
    D300 i kilka butelek z denkiem ale bez szyjki...

Strona 14 z 27 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów