Witam serdecznie
Rozważam zakup http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=260367916158
Czy używał/używa ktoś tego wynalazku? Jeśli ma ktoś jakieś doświadczenie z tym urządzeniem to proszę o informację.
Pozdrawiam
Szukaj
Witam serdecznie
Rozważam zakup http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=260367916158
Czy używał/używa ktoś tego wynalazku? Jeśli ma ktoś jakieś doświadczenie z tym urządzeniem to proszę o informację.
Pozdrawiam
Nie miałem przyjemności testowania tego konkretnego modelu ale za to miałem do dyspozycji wiele innych. Powiem tak moim zdaniem to jest jedna fabryka i tyle.
Jeśli wystarczają Ci czasu 1/180 i robisz w pomieszczeniach to nie ma różnicy co kupisz z tych chińskich wynalazków
dzieki za wizyte i info Patio , w sumie to chciałbym tego również użyć na zewnątrz - przy plenerze itp. nie wiem jak takie "cuda" się sprawują -podobno najlepsze są Pocekt Wizardy ale na chwilę obecną wolalbym nie tracić takiej kwoty na 3 pockety a również wolałbym uniknąć wyrzucenia pieniędzy w błoto jeśli ten chiński wynalazek się nie sprawdzi.
Pocket Wizardy nie tylko podobna ale są bezkonkurencyjne jeśli chodzi o wyzwalanie radiowe i trzymanie czasu synchro. Wiadomo niezawodność kosztuje. mi jednak przeszkadza ich wielkość a w studio chińczyk mi wystarcza no może czasami by ten czas 1/250 sie przydał ale za ta cene to i tak jest dobrze moim zdaniem
ok zatem chyba sobie taki wynalazek sprawie - mam nadzieje, że lampy będą błyskały równo i zawsze, dzieki za pomoc
Warto wziąć pod uwagę Skyporty firmy elinchrome. Używam i sobie chwalę. 1/250 trzymają spokojnie.
cinek85 a gdzie mozna nabyć takie skyporty? i może jeszcze - jaka jest cena np. jeden wyzwalacz i 3 odbiorniki? Szukałem na allegro i niestety mam problem - albo źle szukam albo nie ma
Ostatnio edytowane przez --Arkadia-- ; 25-02-2009 o 21:19
dzięki Argawen znalazłem tutaj , troche drogo to wychodzi w sumie to wychodzi tylko nieco taniej niz Pocket Wizardy, :/
Na chwile obecną mam dwa wyjścia - albo zakupić te tańsze chińskie wynalazki albo wstrzymam się i za jakiś czas zakupie pockety, :/
Skontaktuj się z nami