Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Anna

Domyślnie Anna

z dzisiejszej sesji, proszę o sugestie

1.

2.

3.

4.

5.

pozdrawiam wszystkich i z góry dziękuję za porady/opinie

Domyślnie

jakoś mocno spięta ta modelka

Domyślnie

nieco poprzepalałeś te pierwsze..
    tkanina na 1 nie była chyba prasowana, ogólnie chyba niezbyt się przyłozyłeś do tego i efekty widać.

Domyślnie

koncept był, ale zabrakło dynamiki...
    widać, że uczysz się światła. wszyscy się uczą, haaa, tylko są tacy co trochę szybciej się uczą...
    szkoda, że nie obrobiłes fotek. te cienie pod oczyma i niedoświetlenia buzi bardzo rażą.
    modelkę masz fajną, ale chyba nie do konca przekonaną co do Twojego pomysłu...
    próbuj dalej i po sesji poświęć więcej czasu na obróbkę. czas zaprzyjaźnić się z nowym zwierzątkiem - PSem...
    ja dopiero oswajam , haaaa
    zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
    nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
    manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
    SB900 frotto cokin lowepro epson L800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nonnatus Zobacz posta
    koncept był, ale zabrakło dynamiki...
    widać, że uczysz się światła. wszyscy się uczą, haaa, tylko są tacy co trochę szybciej się uczą...
    szkoda, że nie obrobiłes fotek. te cienie pod oczyma i niedoświetlenia buzi bardzo rażą.
    modelkę masz fajną, ale chyba nie do konca przekonaną co do Twojego pomysłu...
    próbuj dalej i po sesji poświęć więcej czasu na obróbkę. czas zaprzyjaźnić się z nowym zwierzątkiem - PSem...
    ja dopiero oswajam , haaaa
    akurat pomysł tej sesji to wymysł modelki, ja zostałem poproszony o wykonanie zdjęć, które mają posłużyć do plakatu czy jakoś tak. Zdjęcia wrzuciłem nieobrobione to fakt, z PS jestem zaprzyjaźniony, lecz nadal poznaję nowe sztuczki bo to niekończąca się opowieść

Uprawnienia umieszczania postów