Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Auto Em

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Temu ostremu, do ostrości jeszcze troszkę brakuje. Zastrzeżenia jak do początków Noviki. Jeśli nieostrość jest elementem celowym zdjęcia - ok. Ale bywa, że jest błędem. Czyli, chcąc kiedyś zrobić ostre zdjęcie, może ci się ono po prostu nie udać i polegniesz, bo cały czas do tej pory robiłaś zdjęcia poruszone. Zatem podstawy techniki to jedno, a forma i koncepcja to drugie. Kto wie? Być może indentyczne zdjęcie, ale ostre jak żyleta byłoby jeszcze lepsze? Dopóki nie sprawdzisz, to się nie dowiesz
    Ale ja się nie czepiam - tak sobie generalizuję troszeczkę, akurat w tym wątku. Dobrze, że różne twarze widzimy i to już na plus. Pracuj dalej, będzie dobrze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Temu ostremu, do ostrości jeszcze troszkę brakuje. Zastrzeżenia jak do początków Noviki. Jeśli nieostrość jest elementem celowym zdjęcia - ok. Ale bywa, że jest błędem. Czyli, chcąc kiedyś zrobić ostre zdjęcie, może ci się ono po prostu nie udać i polegniesz, bo cały czas do tej pory robiłaś zdjęcia poruszone. Zatem podstawy techniki to jedno, a forma i koncepcja to drugie. Kto wie? Być może indentyczne zdjęcie, ale ostre jak żyleta byłoby jeszcze lepsze? Dopóki nie sprawdzisz, to się nie dowiesz
    Ale ja się nie czepiam - tak sobie generalizuję troszeczkę, akurat w tym wątku. Dobrze, że różne twarze widzimy i to już na plus. Pracuj dalej, będzie dobrze.
    i tu się zgodzić z kolegą należy, do ostrości zarówno w tym ostrym jak i w początku to brakuje.

Do autorki, w zdjęciach wcale ostrość nie jest ważna żeby koledzy mnie nie zjedli napiszę że nie jest najważniejsza. Kiedyś specjalnie dobierano tak stałki by miały lekkiego BF żeby zdjęcia wychodziły bardziej miękkie.

Mi się podoba nie ostrość ale to co widzę na zdjęciu ... Jestem ciekaw co nam pokażesz następnym razem

Uprawnienia umieszczania postów