Szukaj
Oba nieostre.
Podoba mi się 1, oprócz kolczyka wystającego z brody.
2 za ciemno
![]()
Żeby w życiu być spełnionym, trzeba focić na Nikonie, więc zbierając teraz kasę będę focił na Panasie.
Nie boję się, gdy światło znika, bo mam aparat Panasonica
Podoba mi sie styl tych prac, choć zgadzam się ze są nieostre. Fajny pomysl na siebie..
Bardzo dobra modelka (auto?). Proponuję z nią popracować jeszcze trochę. Co do zdjęć, to na jedynce mamy dobry kadr, gorsze światło i dbałość o szczegóły. Na dwójce odwrotnie - zły kadr, ale szczegóły lepiej. Świetne spojrzenie, ale niewidoczne prawie przy takim kadrowaniu. Oba nieostre i ogólnie sprawiają wrażenie niedokończonych. Ale według mnie nie są to prace złe, a dokładniej - wróżą o wiele lepsze w przyszłości. Będę czekał.
Popracuj nad kadrami i konwersją na B&W. Widzę duży potencjał, zarowno dla modelki, jak i fotografa - i tym lepiej, że to jedna osoba. Dawaj więcej fotek, bardzo chętnie pooglądam.
Pozdrawiam - Jacek
www.fotojaw.com
a mi ta nieostrośc nie przeszkadza. Popracowałbym jedynie nad BW, dorzucił fajne ziarenko i git
Oczywiście mówię o zdjęciu nr 1. Dwójka do kosza IMHO
Bardzo fajnie, że nieostre. Ostre można se do pupy włozyć, jeśli nie ma klimatu - a najczęściej nie ma. Podobają mi się oba zdjęcia, pokazują jakiś charakter. Nie jestem fanem autoportretów (może dlatego, że wyglądam jak owłosiona maupa), ale te dają radę. Rób po swojemu i nie łam się![]()
"The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen
Podoba mi sie klimat tych zdjęć. Nie wszystko co ładne musi być ostre. Każdy lubi co innego![]()
jest dobrze, nieostrość też mi nie przeszkadza, dziewczyny zdobywają to forum...
dla udowodnienia iż potrafię robić również ostre autoportrety wrzucam zdjęcie o trochę innym klimacie
i dziękuję za wszystkie opinie
D300s, F4s + N 80-200/f 2.8 D ED, N 35-70/f 2.8 D, N 50/f 1.8 D, T17-50/f 2.8, SB900
Skontaktuj się z nami