Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Auto Em

Domyślnie Auto Em

Autoportrety z kolczykami
    Ciekawa jestem reakcji

D300s, F4s + N 80-200/f 2.8 D ED, N 35-70/f 2.8 D, N 50/f 1.8 D, T17-50/f 2.8, SB900

Domyślnie

Oba nieostre.
    Podoba mi się 1, oprócz kolczyka wystającego z brody.
    2 za ciemno
    Żeby w życiu być spełnionym, trzeba focić na Nikonie, więc zbierając teraz kasę będę focił na Panasie.
    Nie boję się, gdy światło znika, bo mam aparat Panasonica

Domyślnie

Podoba mi sie styl tych prac, choć zgadzam się ze są nieostre. Fajny pomysl na siebie..

Domyślnie

Bardzo dobra modelka (auto?). Proponuję z nią popracować jeszcze trochę. Co do zdjęć, to na jedynce mamy dobry kadr, gorsze światło i dbałość o szczegóły. Na dwójce odwrotnie - zły kadr, ale szczegóły lepiej. Świetne spojrzenie, ale niewidoczne prawie przy takim kadrowaniu. Oba nieostre i ogólnie sprawiają wrażenie niedokończonych. Ale według mnie nie są to prace złe, a dokładniej - wróżą o wiele lepsze w przyszłości. Będę czekał.

Domyślnie

Popracuj nad kadrami i konwersją na B&W. Widzę duży potencjał, zarowno dla modelki, jak i fotografa - i tym lepiej, że to jedna osoba. Dawaj więcej fotek, bardzo chętnie pooglądam.
    Pozdrawiam - Jacek
    www.fotojaw.com

Domyślnie

a mi ta nieostrośc nie przeszkadza. Popracowałbym jedynie nad BW, dorzucił fajne ziarenko i git
    Oczywiście mówię o zdjęciu nr 1. Dwójka do kosza IMHO

Domyślnie

Bardzo fajnie, że nieostre. Ostre można se do pupy włozyć, jeśli nie ma klimatu - a najczęściej nie ma. Podobają mi się oba zdjęcia, pokazują jakiś charakter. Nie jestem fanem autoportretów (może dlatego, że wyglądam jak owłosiona maupa), ale te dają radę. Rób po swojemu i nie łam się
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

Podoba mi sie klimat tych zdjęć. Nie wszystko co ładne musi być ostre. Każdy lubi co innego

Zbanowany
    Miasto
    na górce

Domyślnie

jest dobrze, nieostrość też mi nie przeszkadza, dziewczyny zdobywają to forum...

Domyślnie

dla udowodnienia iż potrafię robić również ostre autoportrety wrzucam zdjęcie o trochę innym klimacie
    i dziękuję za wszystkie opinie

D300s, F4s + N 80-200/f 2.8 D ED, N 35-70/f 2.8 D, N 50/f 1.8 D, T17-50/f 2.8, SB900

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów