Ciekaw jestem Waszego odbioru tego zdjęcia. W kategoriach "trafia do mnie/nie trafia".
[center:6558f6a572][/center:6558f6a572]
Szukaj
Ciekaw jestem Waszego odbioru tego zdjęcia. W kategoriach "trafia do mnie/nie trafia".
[center:6558f6a572][/center:6558f6a572]
Pozdrawiam
Jarek Piekarski
a ten grymas co miał wyrażać?
Czy fotografia jest sztuką? Nie, jest czymś więcej...
Pani się uśmiecha![]()
Jak dla mnie to to zdjęcie jest trochę jak rebus - dziecko znajdujące się w nierzucającej się w oczy części kadru i lekko przycięte wygląda, jakby było częścią fryzury matki. Dopiero po chwili je zauważyłemPodobają mi się zestaw barw i światło.
Czornyj, to nie rebus. To różnica między CRT a LCD
Zakładałem (widać nie do końca słusznie), że dziecko jest oczywiste![]()
aife, mówiąc szczerze nie wiem co miał oznaczać. Ja go odbieram jako pewien rodzaj rozmarzonego uśmiechu. Mimo grymasu warg. I dlatego prosiłem o opinie innych. To nie jest zdjęcie w studio, gdzie można się na ten temat dogadać (z tą panią bym się nie dogadał)
Dzięki wszystkim za odwiedziny.
Pozdrawiam
Jarek Piekarski
do mnie taz tak srednio ... grymas mi na usmeich nei wyglada .. dziecko po chwili widac ze jest .. oczy pani ma wyjatkowo smutne .. a najbardizej niestety rzuca sie w oczy to cos w tle przecinajace kadr.
Sailor, ja widzę oczy zamyślone bardziej. Ale właśnie dlatego pytam, że to jest subiektywne. A o kadrze mi nie pisać, to nie jest studio. Sam widział bym go inaczej.
Pozdrawiam
Jarek Piekarski
Skontaktuj się z nami