no i sie prawie pokłócili...
Mi sie bekstejdzowe podoba - z raci tego, ze lubie foty ze źródłem światła w kadrze
3 tez fajna - kolanko niedokładnie zamazałeś :P ale to detal![]()
Szukaj
no i sie prawie pokłócili...
Mi sie bekstejdzowe podoba - z raci tego, ze lubie foty ze źródłem światła w kadrze
3 tez fajna - kolanko niedokładnie zamazałeś :P ale to detal![]()
Backstage i in color po poprawce bardzo mi się podobają.
Żeby w życiu być spełnionym, trzeba focić na Nikonie, więc zbierając teraz kasę będę focił na Panasie.
Nie boję się, gdy światło znika, bo mam aparat Panasonica
poprawki zdecydowanie na korzyść, szczególnie 2 zyskała, kadr na 3 nie podoba mi się, z lewej za blisko, z góry niezdecydowanie cięte, ale przynajmniej kolana już nie ma, 1 najbardziej mi podeszła, ale nie rozumiem, dlaczego w Twoich pracach tak często pojawia się to żółte zabarwienie
Zdjęcia ogólnie mi się nie spodobały specjalnie. Jedynie dwójeczka z poprawionym kadrem ma sens.
Fajny kadr na jedynce. Jak dla mnie troszkę za ostro i kontrastowo.
Na dwójce nie podoba mi się konwersja do BW. Nie będę pisał, że jest źle wykonana, poprostu według mnie to kwestia gustu. Pierwsza wersja jest za szara dla mnie.
Pozatym jak wygładzałeś twarz, to fajnie jakbyś też szyje i dekolt wygładził bo odstaje od reszty, a także okolice nosa.
I jeszcze ten widoczny stanik.
Co do trójki - nie podoba mi się przejście od czerwieni do różu tymbardziej, że ma ona miejsce nie tylko na tle ale również na koszulce modelki.
Super modelka pokaż coś więcej - bo napewno masz
Pozdrawiam!
Aaaa poprawka do postu powyżej - oczywiście chodziło mi o jedynkę - backstage.
Skontaktuj się z nami