Bardzo dobre, ale chciałbym zobaczyć kadr od strony Pałacu Biskupiego.
Szukaj
Bardzo dobre, ale chciałbym zobaczyć kadr od strony Pałacu Biskupiego.
e tam Bombel na niebie sie znasz ale na pionowych to nie ..tego...no ... panie dzieju --- tak do konca......pionowe tez sa fajne nawet bardzo fajne tylko musza miec to cos
co do foty Autograf - to podoba mi się rzeczywiscie tutaj przychylam się do słow Bombla dobrze skadrowana fota i przez to jest ciekawa - podoba mi się to zdjecie
My tu sobie żartujemy, ale ręczę, że jak ktoś się będzie chciał czepić - to prędzej czy później powie, że twierdzę, iż pionów się nie powinno robić. Czy coś podobnego.
A ja znowu będę musiał tłumaczyć...
No coż.Ładna prosta fotka,dobrze wykonana.Hmm.....Podoba się.
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
Gregi69 – chyba nie mam takiego kadru. Nie mam póki co rzecz jasna.
Bo żaden to problem - pojadę do Kielc za miesiąc to specjalnie na Twoje życzenie coś się uskuteczni.
A może i śniegu już nie będzie. Tego, co tak Piotk_owi przeszkadzał
Tymczasem dziękuję za ciepłe przyjęcie zdjęcia i jeśli pozwolicie to będę kontynuował tą serie.
Póki co pod Waszą ocenę pokazuję obrazek kolejny
Dobre! DO-BRE!
Smakowite kadry. Nawet bardzo!
I tak nieśmiało się tylko spytam wszystkich niedowiarków - jakie one są, bo może pionowe, są, nei wiem...
Dopieszczone te Twoje zdjecia, nie powiem
Ladniutkie, przyjemnie sie patrzy.
Pozdrawiam Wioletta
śmietankoweczyli bardzo ok.
już chciałem napisać "bita śmietana" o śniegu, ale to chyba nieco nie na miejscu.
ciekawy kadr: w pionie symetryczne (aż sprawdziłem położenie rury spustowej swoją magiczną skalówką) - w poziomie złoto-podziałowe
niestety nadal nie rozumiem zjawiska fascynacji winietami, ale próbujcie, może mnie przekonacie...
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
Skontaktuj się z nami