Szukaj
e tam Bombel na niebie sie znasz ale na pionowych to nie ..tego...no ... panie dzieju --- tak do konca......pionowe tez sa fajne nawet bardzo fajne tylko musza miec to cos
co do foty Autograf - to podoba mi się rzeczywiscie tutaj przychylam się do słow Bombla dobrze skadrowana fota i przez to jest ciekawa - podoba mi się to zdjecie
Fajne, przejrzyste zdjecie. Ciekawy kadr - co tu wiecej chciec...
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
ej no bez takichco tu wiecej chciec...![]()
Ja na dobre "grafowe" zdjęcie przystało powinno być widać choćby mały fragment kostki brukowej...
Mało tego autor - nijaki "autograf" w dbałości o widza powinien przewidzieć, że ten zapatrzony w betonowe dywany zażyczy sobie wersji zdjęcia z kostką brukową nie pokrytą śniegiem - tak, tak Graf nie ma łatwo, w jednej ręce body a w drugiej łopata i kostka brukowa...![]()
Oczywiście żartuję, zdjęcie mi się podoba i myślę, że na papierze lub w albumie pt. "Moje Kielce" na pewno dobrze się by prezentowało...
Piotr_ek - łopatę miałem. Serio!Ale nie chciałem przynudzić tym razem - inni mnie już zaszufladkowali w związku z owymi - jak Ty to ładnie nazwałaś "dywanami"
Co do pojedynku, odpowiem: tak. Tak, mam surówkę. Kilka kadrów. Jeszcze nie obrobione co prawda, ale materiał jest. Muszę się zdecydować na któryś.
A teraz sprawa krzywizn, pionów, pochyłów etc. - Szukaj! A znajdziesz![]()
Oczywiście nie zrozumiałeś mojego specyficznego żarciku - dla mnie im bardziej krzywe, pogięte, zakręcone tym lepsze i piękniejszeA teraz sprawa krzywizn, pionów, pochyłów etc. - Szukaj! A znajdziesz![]()
Skontaktuj się z nami