Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: ocean mgieł

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Dwójka jest niezwykle przestrzenna jakby 3D, przyciąłbym ją tylko z 1,8-2cm z góry.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Rozmowny Awatar langus
    Miasto
    OPOLSKIE/Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

tak, dwójka jest super
    Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi. J.P.II
    NIKON TEAM

Domyślnie

Bardzo bliskie memu sercu widoki,że tak powiem zaokienne...Tym razem więc nie o formie,lecz o treści,..czy musiałeś umieścić w kadrach ten szpetny wyciąg z którego,jak i z wielu innych obiektów infrastruktury turystycznej Karkonoszy jako tubylec nie jestem dumny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamoń Zobacz posta
    Bardzo bliskie memu sercu widoki,że tak powiem zaokienne...Tym razem więc nie o formie,lecz o treści,..czy musiałeś umieścić w kadrach ten szpetny wyciąg z którego,jak i z wielu innych obiektów infrastruktury turystycznej Karkonoszy jako tubylec nie jestem dumny.
    moze 1 faktycznie mogla sie obejsc bez "infrastruktury" ale na 2 napewno bym niej nie zrezygnowal ... fajnie uzupelnia kompozycje bedzie jeszcze raz infrastruktura turystyczna, ale w innym temacie ...

dzieki wszystkim za komentarze
    Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi

Domyślnie

Dwójeczka przepiękna.
    pucha, obiektyw, statyw, rower i trochę zapału

Zapraszam na moją stronę.

Domyślnie

Na 2 bardzo fajnie kadr podzielony światłem.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów