Close

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 57

Wątek: Kasia i Magda

Domyślnie

piękne, czyste zdjęcia. Kasia przypomina mi trochę modelkę, którą Joe McNally fotografował w filmie A Hands-on Guide to Creative Lighting jako pannę młodą.

Cytat Zamieszczone przez Archibald Zobacz posta
    Aż się boję pomyśleć co się będzie działo jak zmienisz sprzęt na potężniejszy
    kilka dni temu po obejrzeniu Twoich wątków pomyślałem dokładnie to samo. co zobaczymy, kiedy w Twoim podpisie będzie "D3 + 85/1.4".

Domyślnie

Hmm no brak słów fotki naprawdę piękne, sam przymierzam się do takich portrecików ale patrząc na twoje efekty to zaczynam wątpić w swoje skromne umiejętności. Co do samych zdjęć to bardziej podobają mi się te z druga modelką, 4 świetna. Pierwsza modelka choć jak sama napisałaś miała być w delikatniejszej tonacji jest dla mnie za różowa, no ale czepiam się. Ogólnie - zazdroszczę
    Dwa nikoniki i troszkę szkła, choć chciałbym więcej.

Domyślnie

Jestem zaskoczony, ze D40 robi tak ladne zdjecia, to znaczy nie aparat tylko Pani Fotograf
    Nikoś D750 + 50 1.8 D + coś tam wypożyczam

Domyślnie

Cos niesamowitego. Wszystko zostalo powiedziane. Przekaz ogromny szacun wizazance za kawal swietnej roboty i doskonaly pedzel - razem tworzycie duet nie do pobicia. GRATULACJE

Domyślnie

Uczmy się panowie widzenia kolorów od pań.
    A panie niech się uczą technicznych aspektów od panów.
    Pięknie kolorystycznie ,
    super

Domyślnie

Świetne!
    Najbardziej podoba mi się 7.
    Jacek, pozdrawiam!
    D700+To16-28/2.8+T28-75/2.8+N80-200/2.8DED+N50/1.8+SB800

Domyślnie

Szczerze podziwiam oko , wyczucie , warsztat i w ogóle ... Najbardziej podoba się 7 .
    Co do 1 i 2 w moim odczuciu modelka nieco ginie na tle , ale i tak super .

Domyślnie

Bardzo fajna seria, najbardziej podoba mi się 4

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

W ten nudny, deszczowy i monotonny poczatek tygodnia postanowilem przejrzec Twoje fotki na forum. Z cala stanowczoscia stwierdzam ze jestes mistrzynia wykorzystywania zastanego swiatla, masz doskonalego czuja, ojjj wielki talent. Gratulacje. No i teraz w kolejne nudne dni w pracy z olbrzymia przyjemnoscia bede sledzic Twoje prace. Pozdrawiam
    Nikon D80, 50 f/1.8, 85 f/1.8, T-na 12-24, Praktica MTL... i wiele, wiele chęci.
    Mój pierwszy w życiu blog

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Przyznaję... o 3.30 już mi się spać powoli chce, ale ta sesja mnie rozbudziła na nowo. 4 rewelacja, duuużo mi jeszcze czytać i uczyć się,uczyć ,uczyć...

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów