No nie jak już wjechałem to spoko, też lubię wysokie górki, pietra miałem tylko podczas samych wjazdów, jakoś ta konstrukcja mnie przeraża za każdym razem.
Szukaj
No nie jak już wjechałem to spoko, też lubię wysokie górki, pietra miałem tylko podczas samych wjazdów, jakoś ta konstrukcja mnie przeraża za każdym razem.
prawie wszystko o microstockach
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
dobre fofki - dla mnie nr 1jest naj![]()
Pershing to może pokażmy o co kaman z tym wjazdem?
A to w kategoriach ciekawostkiZłapałem przypadkiem lawinę....słaba jakość ale moment piękny:
Pozdrówki
Wybieram jedynkę. Górzyście w krajobrazie się zrobiło bardzo![]()
J.D.
ejd.superhost.pl
To jest właśnie to cholerstwo już mnie ciarki przechodzą jak patrzę, muszę odgrzebać w szufladce kadry z tamtego miejsca od 2006 do 2008, w tym roku niestety zachciało mi się dzieci uczyć jeździć na nartach i z musu jadę do Korbielowa, ale w Dolomitach się zakochałem i napewno przyszły sezon znów się wybiorę, mam nadzieję że dzieciaki pojętne bestie bedą i w sezon opanują podstawy, żeby z tatusiem poszusować po Dolomitach za rok.
Jak znajdę coś wartego pokazania a co jeszcze nie wrzucałem z Marmolady to zapodam może z jaką nową obróbką. W końcu człowiek cały czas się czegoś nowego w tym temacie uczy.
prawie wszystko o microstockach
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Skontaktuj się z nami