Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Poza życiem

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Poza życiem

1.

2.

Uwagi dotyczące błędów i tego jak je poprawić bardzo mile widziane.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Oo, mamy fotografię z prawdziwym przeslaniem. To rzadkosc, więc cieszy.
    Przesłanie wprawdzie nieco mnie zastanawia, albowiem człowiek ów młody, siedzący na skarpie, nie wydaje się byc poza zyciem - przynajmniej nic na to nie wskazuje.

Owszem, mozna powiedziec, ze jest on poza szosą - ale w końcu szosa to nie całe zycie...
    Oglądałem kiedys film Mikrokosmos i wiem na przykład, ze nawet na takiej skarpie jest niezwykle bogate życie biologiczno-przyrodnicze, wiec chyba znowu pudło...

Zatem z pompatyczno-pretensjonalnymi tytułami bym uważał...Ale samo zdjecie numer 1 może sie podobać.
    Jest pomysł, jest czytelna kompozycja - wprawdzie osobnik mógłby znależć sie bardziej w głebi kadru i nieco uwypuklić (tak jak jest to raczej mamy kontrapunkt niz obiekt główny), ale ogólnie jest przyjemnie.

Troszke konwersja zbyt płaska i technikalia szwankuja, ale to początki jak mniemam i bedzie lepiej.
    Grunt to mieć pomysły.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Nie, mężczyzna nie jest młody, mogłabym nawet stwierdzić, że jest w bardzo podeszłym wieku. W dodatku był wtedy pijany. Może to jakoś ułatwi odbiór tytułu.
    Bardzo, bardzo dziękuję za komentarz!

Domyślnie

No to lechupe pojechales, nie sposob sie nie zgodzic a Ty masz za to fajny nick

Uprawnienia umieszczania postów