Oczywiście krytyka mile widziana.
Pozdrawiam
Szukaj
Oczywiście krytyka mile widziana.
Pozdrawiam
D80 | S18-50 f2,8 EX DC HSM | S70-300 APO DG MACRO |
Kadr mi nie leży, brakuje głowy... Zmieniłbym tytuł na straciła głowę dla fotografa![]()
jw i chyba zbyt mocno czoło wygłaskane
FX|N24-70|S50 1.4|Sami14|SB-900|SB-800
flickr
Czoła nie dotykałem, samo jakoś tak wyszło, no a kadrowanie to ciąłem na linii włosówno to może włosów brakować, bo głowa jakaś tam w sumie się ostała.
Wiesz, myślę, ze ważniejsze od poszukiwania krytyki PO.., jest mieć koncepcje zdjęcia PRZED jego zrobieniem.
To jest, co nawet na tej fotce widać, ładna i fotogeniczna dziewczyna, zatem mozna chyba, (a może i warto) wysilic sie nieco na cos wiecej niz tylko prosty strzał en face (i w dodatku dociety do granic widocznosci)
I'm not always right, but I'm never wrong...
fajny portret w B&W ale ale źle skadrowałeś, brakuje góry
Bardzo niekorzystnie przedstawiłaś modelkę (och ten nochal), a śmiem twierdzić, że ma ogromny potencjał.![]()
![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
sliczna Kobieta. kadr za Przedpiszcami.
spróbuj raz jeszcze, szerzej, może lekko z profilu, spróbuj z góry centralnie, spróbuj z góry, spróbuj z dołu...
czekam/y na kolejne zdjęcia![]()
zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
SB900 frotto cokin lowepro epson L800
Modelka bardzo fajna o ciekawym spojrzeniu. Zgadzam sie że jakis dziwny kadr. Kombinuj nieco szerzej.
To pokażę jeszcze jedno i idę poćwiczyć. W tym wypadku nie poszukuję krytyki, ponieważ koncepcji nie było również przed tym pstrykiem. Ale jakby ktoś chciał napisać, co mu się nie podoba to proszę bardzo i zapraszam.
Skontaktuj się z nami