Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10
    Zbanowany
    Miasto
    na górce

Domyślnie headphones glamour

z pozdrowieniami dla wszystkich wielbicieli nauszników

(przepraszam z góry wszystkich czułych na nieostrości jednego oka, blury, poświaty itp - poprawię się)
    pozdrawiam

Domyślnie

Problem jaki dostrzegam w tym zdjęciu to brak wyrazu twarzy, bądź nawet pozy modelki skorelowanej ze słuchaniem muzyki. Na razie wygląda to trochę jakby modelka do końca nie wiedziała dlaczego ma je na głowie a i wyraz twarzy jest taki trochę... nijaki.

W technicznych sprawach mocny nie jestem ale razi mnie trochę odcień i jasność skóry twarzy a szyi, ramion i dekoltu.

pozdr.
    C5D

Domyślnie

Ładnie naswietlone, pani ładna, rekwizyt też pasuje mz.
    Na reklamę AKG jak znalazł.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

i mi te słuchawki wyglądaja jakby były doklejone. Oczywiście, nie twierdzę, że są. Nijak nie pasuja do modelki, o mimice (a w zasadzie jej braku) już wspominano

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    i mi te słuchawki wyglądaja jakby były doklejone
    mam podobne wrażenie... jakby chwyciła je dłońmi, zamknęła oczy, może lekko podniosła glowę......
    Pozdr. Darek
    D200|F70D|Naf-s:12-24/4,50/1.4|To:20-35/3.5-4.5,28-70/2.6-2.8,100/2.8|Zenitar16/2.8|SB-900/600|SlikPro700DX

Zbanowany
    Miasto
    na górce

Domyślnie

dzięki wszystkim, to moja wina, mówiłem żonie - przestań słuchać muzyki i się skoncentruj

Domyślnie

Niepotrzebie kazałeś jej przestać słuchać.... bo wyszła strasznie sztucznie. Jakby popłyneła w muzykę zdjęcie byłoby o niebo lepsze, miałoby wyraz.

Zbanowany
    Miasto
    na górce

Domyślnie

to jeszcze jedno, odrobinę - jak mówi moja córka - bardziej prawdziwskie...

Domyślnie

Ciekawa praca, podoba mi ta chyba trochę lepsza jak dla mnie. A i miałam napisać, następnym razem zdejmij zonie łańcuszek z szyji.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darsedz Zobacz posta
    jakby chwyciła je dłońmi, zamknęła oczy, może lekko podniosła glowę......
    Miałem podobne wizje jak patrzyłem na to zdjęcie, wprawdzie lekko oklepane ale nadałoby zdjęciu wyrazu.
    C5D

Uprawnienia umieszczania postów