Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Maja

Domyślnie

mnie pasuje wszystko, zwlaszcza twój Avatar
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

jedyny zarzut jaki mozna mieć do że centralnie.ale cała reszta świetna,super kolorki.ogólnie TAK!!

Domyślnie

A mi pasuje wszystko ...bo to jest fota na której widać że Maja ma konkretnego foszka i nie chce jeść i gażety typu łyżka tylko dodają autentyczności...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vASQ Zobacz posta
    Ja bym uciachal lewa strone i ... tak jest ladnie
    Nic dodać, nic ująć.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tinaga Zobacz posta
    A mi pasuje wszystko ...bo to jest fota na której widać że Maja ma konkretnego foszka i nie chce jeść i gażety typu łyżka tylko dodają autentyczności...
    Dokładnie. Jest fajnie, nietypowo i prawdziwie. A wogóle to wszystkie Maje są super :P
    www.bwitek.com

Nikon F100 + 50mm f1.2, Nikon F100 + MB15 + 105mm f2.8
    Canon's, Mamiya's, Polaroid's

Rozmowny Awatar koffee
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki, Milanówek, Brwinów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Burner Zobacz posta
    Dokładnie. Jest fajnie, nietypowo i prawdziwie. A wogóle to wszystkie Maje są super :P
    A ja popieram Jest bardzo fajnie i wszystkie Maje są super

Domyślnie

dziękuję Wam za komentarze!

jacek.gold - Maja nie chce jeść, mimo że sama siebie nazywa "zupojadem".

elix, vASQ, NBA, downunder - próbowałem różnych cięć, ale ucięte zdjęcie traciło perspektywę, która mi się bardzo podoba w wersji takiej, jaką zaprezentowałem.

agull - dziękuję za powściągliwość ;)

Motorniczy - dziękuję!

TOMEK K - mina trwała chyba niecałą sekundę, w sam raz, żeby podnieść aparat (na szczęście miałem go w dłoniach i siedziałem po drugiej stronie stołu)

Marek_L - robiąc zdjęcia, zależy mi na w miarę wiernym oddawaniu rzeczywistości, nie zastemplowałbym łyżki ani telefonu na górze, bo to już byłoby wg mnie zbyt dużą ingerencją. mogę się najwyżej zgodzić na ciachnięcie z którejś strony.

margarita - mogłabyś rozwinąć, co mogłoby być lepiej? (chodzi mi o to, czy jest jeszcze coś do poprawienia, o czym nie napisali inni)

kroolik - czyżbyś był fanem Pink Floyd?

adam1277 - wiedziałem, że ktoś w końcu napisze wprost o centralnym kadrze.

tinaga, koffee, Burner - dziękuję za aplauz od autorytetów w dziedzinie forografii dzieci!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez p e t e r Zobacz posta
    tinaga, koffee, Burner - dziękuję za aplauz od autorytetów w dziedzinie forografii dzieci!
    Ojej p e t e r - mnie do autorytetów to tak daleko jak na księżyc. Miło jednak przeczytać taki komplement. Postaram się nie popaść w samouwielbienie

Pozdrawiam!
    www.bwitek.com

Nikon F100 + 50mm f1.2, Nikon F100 + MB15 + 105mm f2.8
    Canon's, Mamiya's, Polaroid's

Domyślnie

Bardzo fajne zdjęcie, a mina modelki po prostu rewelacyjna. No i obróbka super w odbiorze. Tytuł mogleś dac bardziej dramatyczny, pasujący do miny Mai

Domyślnie

obrobka rewelacja - nic dodac - nic ujac

pozdr
    D700 | N 14-24/2,8 G | N 35/2,0 | N 50/1,4 G | N 85/1,4 | SB 900 |
    http://blog.karolszafraniec.pl

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów