mnie pasuje wszystko, zwlaszcza twój Avatar![]()
Szukaj
mnie pasuje wszystko, zwlaszcza twój Avatar![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
jedyny zarzut jaki mozna mieć do że centralnie.ale cała reszta świetna,super kolorki.ogólnie TAK!!
A mi pasuje wszystko...bo to jest fota na której widać że Maja ma konkretnego foszka i nie chce jeść i gażety typu łyżka tylko dodają autentyczności...
![]()
dziękuję Wam za komentarze!
jacek.gold - Maja nie chce jeść, mimo że sama siebie nazywa "zupojadem".
elix, vASQ, NBA, downunder - próbowałem różnych cięć, ale ucięte zdjęcie traciło perspektywę, która mi się bardzo podoba w wersji takiej, jaką zaprezentowałem.
agull - dziękuję za powściągliwość ;)
Motorniczy - dziękuję!
TOMEK K - mina trwała chyba niecałą sekundę, w sam raz, żeby podnieść aparat (na szczęście miałem go w dłoniach i siedziałem po drugiej stronie stołu)
Marek_L - robiąc zdjęcia, zależy mi na w miarę wiernym oddawaniu rzeczywistości, nie zastemplowałbym łyżki ani telefonu na górze, bo to już byłoby wg mnie zbyt dużą ingerencją. mogę się najwyżej zgodzić na ciachnięcie z którejś strony.
margarita - mogłabyś rozwinąć, co mogłoby być lepiej? (chodzi mi o to, czy jest jeszcze coś do poprawienia, o czym nie napisali inni)
kroolik - czyżbyś był fanem Pink Floyd?
adam1277 - wiedziałem, że ktoś w końcu napisze wprost o centralnym kadrze.
tinaga, koffee, Burner - dziękuję za aplauz od autorytetów w dziedzinie forografii dzieci!
Bardzo fajne zdjęcie, a mina modelki po prostu rewelacyjna. No i obróbka super w odbiorze. Tytuł mogleś dac bardziej dramatyczny, pasujący do miny Mai![]()
obrobka rewelacja - nic dodac - nic ujac
pozdr
D700 | N 14-24/2,8 G | N 35/2,0 | N 50/1,4 G | N 85/1,4 | SB 900 |
http://blog.karolszafraniec.pl
Skontaktuj się z nami