no tak, no tak... co nagle to... :>jak nie masz dostepu to po co, nie spiesz się - mówiłem przecież
ale potraktujmy to jako wersję poglądowo-edukacyjną i tak rzucę to sobie na papier. Więc i tak i tak będę to musiał zrobić jak należy...
Szukaj
no tak, no tak... co nagle to... :>jak nie masz dostepu to po co, nie spiesz się - mówiłem przecież
ale potraktujmy to jako wersję poglądowo-edukacyjną i tak rzucę to sobie na papier. Więc i tak i tak będę to musiał zrobić jak należy...
Będzie super jeśli trochę mniej czerni w prawym górnym.
dwójka normalnie wymiataśliczniasta jest, jedynka też mi sie podoba,troche niekonwencjonalnie ale fajnie
a wracając do 2 to czad!![]()
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi. J.P.II
NIKON TEAM
Ależ mi się te fotki podobają. Uwielbiam takie jak jedynka. Z wielkim żalem ale stawiam *****.![]()
Za 2a masz garść gwiazdek. Teraz jest jak trza.
LED ZEPPELIN
Kiedyś przez Ciebie wyzionę ducha albo z braku powietrza,krztusząc się ze śmiechu,albo oberwie mi żoładek....lub powali mnie na glebę i wyrżnę o coś łbem.....Fota "ssie pałę i jest ponad czasowa", ciachnął bym jeszcze z połowę nieba i będzie normalnie orgazm.![]()
Świetna 2a i jak sugeruje Bombel deko możnaby oziębić ten śnieg...![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Bez jaj ... co to za ślady na śniegu ?a zdjęcia bardzo ładne .
Jedyneczka podoba się, ... ale 2a to już kompletny odlotwlepiłem
gały i oderwać nie mogę - super.
Pozdro. Wojtek
Skontaktuj się z nami