2a
czy jest lepiej ?
Szukaj
2a
czy jest lepiej ?
dwójka normalnie wymiataśliczniasta jest, jedynka też mi sie podoba,troche niekonwencjonalnie ale fajnie
a wracając do 2 to czad!![]()
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi. J.P.II
NIKON TEAM
Ależ mi się te fotki podobają. Uwielbiam takie jak jedynka. Z wielkim żalem ale stawiam *****.![]()
Za 2a masz garść gwiazdek. Teraz jest jak trza.
LED ZEPPELIN
Kiedyś przez Ciebie wyzionę ducha albo z braku powietrza,krztusząc się ze śmiechu,albo oberwie mi żoładek....lub powali mnie na glebę i wyrżnę o coś łbem.....Fota "ssie pałę i jest ponad czasowa", ciachnął bym jeszcze z połowę nieba i będzie normalnie orgazm.![]()
Świetna 2a i jak sugeruje Bombel deko możnaby oziębić ten śnieg...![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
NO to obiecany PLUS GIGANT jest. Dawno nie widziałem tak fajnego zdjęcia!
BYć może powiem teraz coś, co myślę niełatwo przychodzi mi powiedzieć, bom miłośnik nieb: ta śniegowa podłoga jest taka fajna, że obcięcie trochę nieba, zrobienie kadru bardziej panoamicznego (i może śniegu zimniejszego) wcale nie zaszkodzi!
Obcięcie nieba? Myślałem, że nigdy tego nie powiem!
Piotrek, głosowałbym na zdjęcie roku, gdybyś to wystawił.
5* za 2a. Po prostu wypas.
Tak, 2a jest rewelacyjneGratulacje!
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
bdb jedynka no i oczywiscie super porawiona dwojeczka - (a na przyszłosc nie spiesz sie tak - ja zreszta tez tak mam )
za całokształt ***** - jeszcze dodam ze dawno nie miałes tak dobrej foty takiego typowego krajobrazu![]()
Skontaktuj się z nami