Szukaj
jedynka super....
2 nie podoba mi sie
3 odpoada
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Jedynka ciekawa i klimatyczna... może te paznokcie nie pasują, ale to szczegół jest![]()
Dwójka mnie się akurat podoba bo dobrze się zgrała twarz "ducha" z jej żywą wersją na pierwszym planie, tak jakby na nią czekała...
Na trójce brakuje mi otwartych oczów niestety...
Widać po zdjęciach że było zimno![]()
1 fajna, gdyby nie paznokcie i jakies cienie na nosie.
2 odpada
3 byłaby fajna gdybyś z kolorem nie przekombinował... i troszkę kontrastu uciekło
gdzie można dostać taką dłuuuuga lufę, co?
zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
SB900 frotto cokin lowepro epson L800
Cóż, ja uważam, ze właśnie dwójka jest najlepsza, sorry
Więc też chetnie posłuchałbym tych, którym ona po prostu od czegos odpadła...Bo moim zdaniem jest to ładnie pomyslana fotografia, niebanalna, ba powiedziałbym nawet - artystyczna.
Przy czym jest dobrze zrobiona, nie ma tu jakichs konfliktów pomiedzy tonacją, światłem, układem zdjęcia.
Widać staranny post-processing.
Ciekaw byłbym innych z tej serii, w podobnym klimacie. 3-ka jest juz znacznie gorsza, modelka patrzy w bok, nie wiadomo na co i po co, nie ma interakcji z widzem, nie ma jakiejś szczególności tej fotografii.
1-ka z kolei, jest dość klasyczna w sensie ujęcia, ale wydaje mi się, ze to nie jest dziewczyna i profil do takich kadrów.
I'm not always right, but I'm never wrong...
Na jedynce proponowałabym pozbyć się również filtra
Te drobne niuanse psują klimat zdjęcia a bardzo szkoda.
Najbardziej podoba mi się dwójka. Mam wrażenie że spoglądam w lustro a tam, zamiast własnego odbicia widzę Białą Damę.
Skontaktuj się z nami