Szukaj
Niesamowite.
Super.
Ku ideałowi kompozycji- ciemna plama z LG powinna być w PG.
Eee chyba nie - zauważ, że lewa strona zdjęcia jest bardziej "mhroczna" od prawej - mur oddziela więc mhrok od jasności.... więc jak dla mnie tworzy temat zdjęcia. Poza tym gdybyś przeniósł plamę, niebo straciło by swoją płynności - ciemna plama "zatrzymywałaby" płynące chmury
Jak dla mnie zdjęcie genialne w swojej postaci. Słodząc dalej, to Twoje zdjęcia Nemeth są podobne, niektóre złudnie bliźniacze, ale większość z nich jest jakimś sposobem rozwoju i poszukiwania kierunku. To imponuje i mobilizuje jednocześnie.
Nie myślałem o przenoszeniu, myślałem o tym, że niebo nie posłuchało się i ułożyło się odwrotnie, całe niebo. Tak tylko marudzę bo za dużo mi tu z lewej a za mało z prawej. Hmm no to może cypel powinien zakręcać w prawo a nie w lewo.
W takim wypadku się dogadaliśmy - fakt, niebo płynie w drugą stronę, ja zwróciłem uwagę tylko na kontrast pomiędzy dwoma częściami zdjęcia
Czepialstwo stosowane![]()
Czytam z uwagą Waszą wymianę zdań.
Specjalnie zostawiłem prawy górny róg jaśniejszy by uzyskać wyraźniejszy podział na część jasną i ciemną. Choć kompozycyjnie pewnie byłoby lepiej zostawić tam jakąś przeciwwagę.
Dzięki za opinie.
Jest calkiem niezleAle moze obcialbym troszke gory, zeby zminimalizowac ta czarna plame w LG
![]()
Skontaktuj się z nami