Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Pogodnie

Domyślnie Pogodnie

Witam

Tym razem portretowo. Z góry dziękuję za wizytę.
    Jeżeli można to poproszę o porady. Wahałem się między foto albumową a portretem ale po opisie albumowej zdecydowałem się na portret. Jeżeli nie pasuje, proszę o przeniesienie.

Pozdrawiam
    C5D

Domyślnie

Moim zdaniem całkiem fajne zdjęcie podobają mi się kolorki i oczywiście modelka. Praca fajna

Domyślnie

Dziękuję, to moja pierwsza próba z "cross'em".
    pozdr.
    C5D

Domyślnie

Moim zdaniem bardzo udana. Podoba mi się Myśle nad kadrem czy nie lepiej by było bez tych kolanek, ale chyba nie bo bark i ręka będą wyglądały ciężko... ale to moje takie jakies gdybanie...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez novika Zobacz posta
    MMyśle nad kadrem czy nie lepiej by było bez tych kolanek, ale chyba nie bo bark i ręka będą wyglądały ciężko...
    Miałem dokładnie takie samo odczucie jak tak przyciąłem jakiś czas temu (bo zdjęcie z szuflady)

pozdr.
    C5D

Domyślnie

No ja też pozwoliłam sobie skopiować zdjęcie i tak przyciąć ... ale wygladało mi jakoś tak ciężko i nie fajnie. Taki kadr jest lepszy i przyciąga wzrok ku twarzy modelki. Takie jest moje zdanie

Domyślnie

Witam :]

Grzebałeś przy oczkach widać a nie powinno ;] Ramię wyszło ciężko, czyli kadr na nie. Do cross`a całkiem blisko, życzę powodzenia. Foto ok.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrygad Zobacz posta
    Witam :]

Grzebałeś przy oczkach widać a nie powinno ;]
    No właśnie nieznacznie Kobita ma oczy magia lekko tylko kontrast jest na nich podciągnięty.
    Ogólnie dzięki za opinię.

pozdr.
    C5D

Domyślnie

zakochałem się....ostatnio w zdjęciach typu cross'owego
    modelka bardzo obiecująca.
    zdjęcie ogólnie fajne, niestety jednak muszę się zgodzić z przedmówcą-ramię wyszło masakrycznie "ciężko"
    D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szelass Zobacz posta
    zakochałem się....ostatnio w zdjęciach typu cross'owego
    modelka bardzo obiecująca.
    zdjęcie ogólnie fajne, niestety jednak muszę się zgodzić z przedmówcą-ramię wyszło masakrycznie "ciężko"
    Dzięki. Następnym razem przypilnuję, żeby modelka leciutko ściągnęła łopatki. Tutaj barki są przesunięte do przodu i rzeczywiście po dłuższym patrzeniu wygląda to nie do końca dobrze. Oczywiście mea culpa - postaram się poprawić.

Dziękuję za miłe słowa.

pozdr.
    C5D

Uprawnienia umieszczania postów