Szukaj
Mam za mało doświadczenia, żeby komentować każde zdjęcie z osobna. Jako całość podobają mi się. Jedynie 3 i 4.
Na trójce twarz jest mocno niedoświetlona (wiem trudno doświetla się coś, co jest zamknięte w metalowej puszceJa bym raczej dał jakieś małe punktowe światełko na twarz, pozostawiając jej większość w tajemniczym półmroku. Teraz wygląda jakby była mocno wyciągana highlightsami.
Co do czwóreczki, to trochę przeszkadza mi jasny (prześwietlony?) trójkątny element stroju. W połączeniu z tłem dzieli rękę na dwie części. Wygląda to jakby była urwana.
clusca
Fufu X
1-dynka fajne ale bardzo szkoda uciętych stup, które aż proszę się być na tym zdjęciu. Poza tym podobają mi się 2 i 6.
jpyt
Fuji X-E2 + 56/1.2 + 35/1.4 + 18-55/2.8-4
[quote=jpyt;1141995]1-dynka fajne ale bardzo szkoda uciętych stup, które aż proszę się być na tym zdjęciu./quote]
Mi również szkoda tych uciętych stóp.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
1 byłaby najlepsza, niestety gdyby nie (wspomniane wcześniej) ciachnięte stopy.
w takim wypadku najlepsza z setu 4.
ogólnie fajnie panujesz nad światełkiem.
czekamy na więcej![]()
D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900
hehe, dzięki za pozytywne opinie, to super motywuje do dalszej pracy, ze stopami to wiemtez mi ich szkoda, ale mam ciasneee studio i akurat tak wyszło
Następnym razem będzie całość !
Pozdrawiam
1 juz wiesz
3 i 5 troche wiecej swiatla jednak
w 4 to ciecie na glowie jakos brutalnie wyszlo
6 jakos mi nie wchodzi
tak to widze.
Andrzej
Skontaktuj się z nami