Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Sebastian

Domyślnie Sebastian

Witam, wrzucam kilka strzałów z sobotniej sesji, czekam na krytykę , konstruktywną oczywiście.
    1.

2.

3.

4.

5.

6.

Domyślnie

Mam za mało doświadczenia, żeby komentować każde zdjęcie z osobna. Jako całość podobają mi się. Jedynie 3 i 4.

Na trójce twarz jest mocno niedoświetlona (wiem trudno doświetla się coś, co jest zamknięte w metalowej puszce Ja bym raczej dał jakieś małe punktowe światełko na twarz, pozostawiając jej większość w tajemniczym półmroku. Teraz wygląda jakby była mocno wyciągana highlightsami.

Co do czwóreczki, to trochę przeszkadza mi jasny (prześwietlony?) trójkątny element stroju. W połączeniu z tłem dzieli rękę na dwie części. Wygląda to jakby była urwana.
    clusca
    Fufu X

Domyślnie

Mnie się z tego seciku podoba 4

Domyślnie

1-dynka fajne ale bardzo szkoda uciętych stup, które aż proszę się być na tym zdjęciu. Poza tym podobają mi się 2 i 6.
    jpyt
    Fuji X-E2 + 56/1.2 + 35/1.4 + 18-55/2.8-4

Domyślnie

1 byłaby najlepsza, niestety gdyby nie (wspomniane wcześniej) ciachnięte stopy.
    w takim wypadku najlepsza z setu 4.
    ogólnie fajnie panujesz nad światełkiem.
    czekamy na więcej
    D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900

Domyślnie

[quote=jpyt;1141995]1-dynka fajne ale bardzo szkoda uciętych stup, które aż proszę się być na tym zdjęciu./quote]
    Mi również szkoda tych uciętych stóp.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

hehe, dzięki za pozytywne opinie, to super motywuje do dalszej pracy, ze stopami to wiem tez mi ich szkoda, ale mam ciasneee studio i akurat tak wyszło Następnym razem będzie całość !

Pozdrawiam

Domyślnie

1 juz wiesz
    3 i 5 troche wiecej swiatla jednak
    w 4 to ciecie na glowie jakos brutalnie wyszlo
    6 jakos mi nie wchodzi
    tak to widze.
    Andrzej

Uprawnienia umieszczania postów