Szukaj
Moim zdaniem żadne nie wybija sie niczym ponad spacerową przeciętnośc tego rodzaju zdjeć.
Ani jakimś wybitnym swiatłem, ani kompozycja, ani kolorami, ani wykonaniem. Sredniaki.
I'm not always right, but I'm never wrong...
Najlepsze 3 mz. Zdjecia ok, nie jest zle.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Ja tez uważam, że Autor ładnie stopniuje napięcie, choć zaczął od niespecjalnie ładnego.Ale dwójka jest lepsza niż jedynka, a trójka lepsza niż dwójka...
Ładne zdjęcia, bez jakiegoś przesadnego zadęcia, ale i pewnie i bez pretensji do bycia bóg-wi-co... Trójka mi się podoba, dwójka też.
jak dla mnie zwykłe spacerowe pstryki.Cwicz dalej
Witam
Dziękuję za komentarze.
Popracowałem jeszcze nad tym materiałem i doszedłem do takich efektów jak poniżej. Po pierwsze usunąłem winietę i dodałem ramkę, co moim zdaniem dało bardziej elegancki wygląd zdjęć. Po drugie zmarzłem na tym plenerze, więc zdjęcia powinny to przedstawiać, stąd lekko niebieskawy śnieg i sadź na drzewach. Po trzecie odszedłem od kwadratu i po czwarte usunąłem pierwsze zdjęcie, które też nie bardzo mi się podobało.
Co teraz można powiedzieć o tych zdjęciach?
2a.
3a.
Pozdrawiam
Bez winiety i pionowe? Co można powiedzieć?
No cóż - że gorsze...
PS
Nie przejmuj się, jak zaczniesz wystawiać kolejne obrazki, dowiesz się jeszcze więcej...![]()
3a jest całkiem całkiem, mi się podoba.
pozdrawiam
Nikon D200 + S17-70 2.8-4.5 + N50 1.8 + N70-300Vr
"Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było."
nr 3 (3a)mz. fotka najlepsza z tej serii![]()
Skontaktuj się z nami