Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Deep blue

Rozmowny Awatar koffee
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki, Milanówek, Brwinów

Domyślnie

Bardzo ładnie Podoba mi się - kolorystyka super

Domyślnie

To i ja Cię pochwalę, zdjęcie robi wrażenie, resztę powiedziano wyżej

Domyślnie

Trochę ciężko z prawej (być może przez to ,że lekko leci, i ten niewyretuszowany fragment w PD)...niemniej jest ok.

Domyślnie

leci naprawde ?? nie niemozliwe :/ niewyretuszowany ?? ojej nie zauwazylem pozdrawiam dzieki poprawie sie
    D3s/sb400+sc28/sb700/S24f1.4/S35f1.4/N50f1.8g/N70-200f4/N300:2.8 :P

Domyślnie

Świetne.
    D7200

Domyślnie

nie zrozum mnie zle.. ja nawet w jednej setnej bym tak dobrego zdjecia nie zrobila, ale jakbym miala sie czepiac, to ta biala plama troche odciaga uwage od modelki, jakby bardziej tam stonowane tlo bylo no i jak kolega wyzej zauwazyl ten pasek po prawej, ale generalnie to bardzo sie podoba, sliczne kolorki
    pozdrawiam zgagowato

Domyślnie

zimna kolorystyka, którą osobiście bardzo lubię, świetnie się komponuje z błękitem oczu
    ++

Domyślnie

Fantastico. Miodzio - kolorystycznie i pod względem obróbki.

Swoją drogą widziałem kiedyś fajny sposób na uzyskanie niebieskawego tła (tzn. nie na drodze obróbki). Podczas zdjęć błyskasz na modelkę z lekko ocieplającym filtrem na lampie, a potem, przy wołaniu, odpowiednio korygujesz WB, przez co naturalnie reszta zdjęcia odpływa w stronę chłodniejszą.

Domyślnie

odpowiadam : kolorystycznie w fotoszopie nie modyfikowane wystarczy WB zmienic w stopniach Kalwina i uzyskac mozna wszystko od zieleni zolci po czerwien i niebieski ... ale oczy tej Pani sto procent blekit oceanu
    D3s/sb400+sc28/sb700/S24f1.4/S35f1.4/N50f1.8g/N70-200f4/N300:2.8 :P

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów