Close

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 62

Wątek: Addiction

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BOSS Zobacz posta
    1 rewelacja. Mroczne, intrygujace... Super!
    Teraz wydobywam z siebie morczną nature Anielska jakoś się nie spodobała....

Domyślnie

Jedyneczka jest - uwaga - REWELACYJNA. I to nie jak na Twoje prace ale ogólnie. Gratuluję.
    A reszta.... jak reszta....
    Choć trójeczka ma potencjał z inną obróbką - jest pomysł, wykonanie poprawne. Brak lepszej mimiki - emocji, rozpaczy! Troszkę innej obróbki i będzie dobrze.

Domyślnie

Wieczorkiem dodam jeszcze jedną prace z serii Addiction, tylko musze zgrać ją z dysku i obrobić.

Domyślnie

Tutuł : NIE ZABIERAJ...
    Ostatnie z serii..

Domyślnie

Szacun
    Za dużo dołu
    Żeby w życiu być spełnionym, trzeba focić na Nikonie, więc zbierając teraz kasę będę focił na Panasie.
    Nie boję się, gdy światło znika, bo mam aparat Panasonica

Domyślnie

Nie chciałam by było kwadratem... chciałam wstawić tak jak wyszło. Więc nie ciełam...
    Dziękuje

Domyślnie

Też bardzo fajna. Wreszcie nieostrości i czarne czernie mają jakiś sens Też bym chlasnął od dołu,a czemu kwadrat zły? Właśnie tu by mi pasował, do spotęgowania wrażenia pudełka - klatki. Poza tym nie do końca kwadrat. takie 6x5

Domyślnie

Nie ucinaj! Ladnie jest
    Fajna obrobka.
    Pozdrawiam Wioletta

Domyślnie

Dzięki Mnie również się podba taki moroczny klimacik. Teraz myśle jak znowu zaskoczyc... więc uwaga

Domyślnie

ja bym na Twoim miejscu tak sie nie zapowiadał... Bo zrobisz wielka zapowiedź a nie wiadomo co wstawisz... :P

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów