Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Jemen Part 2

Domyślnie

Cześć

Jestem tu nowy, więc traktuj proszę moją wypowiedź z dystansem.
    Moim zdaniem:
    • Z widoczków 5 jest ładne i podoba mi się ta chwila. Ale tak na prawdę najbardzej interesują mnie ludzie, zatem...
    • Sytuacja z 1 ma potencjał, ale podobało by mi się znacznie bardziej, gdybym mógł zobaczyć tu oczy. Może warto byłoby jeszcze trochę zaczekać? Może ktoś z łodzi podszedł by do kogoś na pierwszym planie? Co to za sytuacja? W jakiej relacji są ci na brzegu z tymi w łodziach?
    • W 1 troszkę przeszkadzają mi też ryby w lewym górnym rogu.
    • Jeśli chodzi o 2, to ja bym wolał trochę ciaśniejszy kadr. Przeszkadza mi również załamanie ściany przy prawej krawędzi (przy ciaśniejszym kadrze zniknie) i cień lub wnęka nad głową.
    • Poza tym dla mnie wszystkie te zdjęcia z ludźmi są trochę zbyt nasycone, kolorowe. 2 zdesaturowałbym nawet o 50.
    Ale to wszystko oczywiście kwestia gustu. Gratuluję podróży.

Domyślnie

...z jakim dystansem...
    każda podpowiedź jest cenna.

Co do faceta "z rybką', mam fotkę z oczami, ale moim zdaniem jest gorsza właśnie ze względu na korelacje z otoczeniem. Może "Odpoczynek po połowie" więcej by wyjaśnił. A rybki w lewym rogu...teraz je zauważylem

Masz racje fotki nasycone, .... bo tak wygląda Jemen zwłaszcza podczas wakacyjnej wyprawy.

Dzięki za uwagi.

Domyślnie

dla mnie nr 3 rzadzi , 7 rowniez bardzo ciekawe tylko troszke bym przekadrowal ... ogolnie interesujacy set. pozdrawiam
    Bolos

Domyślnie

Myślę, że po prostu pokazałeś*nam najlepsze Twoje ujęcia z tamtąd. I wyszło mydło i powidło. Technicznie poprawne.
    A mógłbyś pokazać nam jakąś historię? Jakąś większą całość? Z początkiem i może końcem? Podejrzewam, że materiał na to masz...
    Pozdrawiam

Domyślnie

Pokazałem kilka różnych (czy najlepszych?), z rożnych miejsc. Postaram się wrzucić jakiś tematyczny set.

Oszczędny w słowach Awatar usiadzwygodnie
    Miasto
    Gorzów Wlkp/Sulęcin

Domyślnie

zdjęcia powalające !
    nikon d70s + kit

Domyślnie

dwójka mi się podoba.
    zdjęcie życia jeszcze przede mną

Domyślnie

nr 4 to super przykład na perspektywę powietrzną- wręcz szablonowy a 6 ma ciekawą symbolikę reszta zwykła
    System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
    Pozdrawiam Marek

Domyślnie

1 i 2 bardzo fajne,
    na 7 meczet widział bym albo w strefie ostrości (większa głębia) albo bardziej za nią.
    pozdrawiam
    Pozdrawiam Roman Margraf

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów